Aycelf2 Aysehatun ben ilk kizimda hep prima kullandim dogumuma 2 ay var bu hafta aldim bezi prima premium care 156li paket aldm 1 numara cok kullaniliyo cnku
Aysehatun Aycelf2 benimde yaklasik 1,5 yada 2 ay var 30+4 haftalık hamileyim,cok tesekkurler bende 1 numara alacagim bu haftasonu 👍🏻 Sonra duruma gore alirim stok yapma taraftari degilim
DnHazrlklar Aysehatun ay onu hiç sorma bez dayanmıyor miniklere ya günde rahat 10 bez gidiyor kesin 😂🙈 2 paket 2 numara bitirdik biz sonra 2 numaraya geçtik şimdilik 1 paket al memnun kalırsanız devam edersiniz
Aysehatun DnHazrlklar evet ilk zamanlar cok gidiyormuş bez duymuştum sağolasın cevabın için dediğin gibi 1 numara alayım sonra duruma göre bakarım 👍🏻☺️
AyseFahriYalcn Aysehatun valla canım üç bebek büyüttüm yeni doğan büyük paket bitane al sanrasi 2numara al iki paket fazla alma bebekler çabuk büyüyor duruma göre devamını alırsın öyle günde 8 10bez falan gitmiyor yani ben hiç yaşamadım doğrusu bazen bebekler küçücük kaka yapar o zamanda ben ıslak mendille silip küçük bı kağıt havlu koyardim 2dakka geçmeden tamamını yapardı biraz beklemek gerekiyor yani
AyseFahriYalcn Aysehatun rica ederim canım yaşadıkça deneyimlere çeksin zaten cantana mutlaka sudokrem de koy en iyi pişik kremi her değişimde kullanırsın hiç pişik olmaz bebişin sağlıklı doğumlar
Aysehatun AyseFahriYalcn aynen yasadikca ogrenicez hepimiz ☺️ sudocream aldım canım arkadaşımda kuzenimde kullanıyor cok memnun 👍🏻👍🏻Tesekkur ederim hepimize saglikli huzurlu dogumlar 😇
Aysenurtsr Aysehatun suana kadar evimize 4 paket 1 numara girdi, :) 3. Paket bitmek uzere, 4. Paketi acmadik henuz.
Aysenurtsr Aysehatun ayy daha 15 gunluguz :)) fazla yapiyorlar tabi bu aralar gidiyor bezler. :) 3paketde 36 likdi. 4.paket 136 adet ama onu bitirmeden 2 numaraya geceriz buyuk ihtimal
Aysehatun Aysenurtsr teşekkürler canım benim cevabın için sağlıkla huzurla büyüsün bebişin inşallah 😇
Aysenurtsr Esraodaci hayir tabikide, 70 den fazla kullanirsiniz. Biz 15gunluguz 3 paket bitti simdiden 1 numara kullaniyoruz hala.
Denizliche Esraodaci öyle düşünme canım yetmez bile belki,eşime kalsa netten 300 li paket alacaktık 🤣 Allah'tan burası varda ogreniyoruz
yaren123 Aysehatun bebeğim kilosuna göre tabi annesi ama 1 paket 126 lık 1 numara sonra hep 2 almayı tercih ettim ben