Pandaana Günaydın kizcelerim 🥰 ben çok kötü burun tıkanıklığı yaşıyordum evde otrivine burun spreyi vardı dikkat etmeden onu kullandım ama efsane rahatlatıyor direk açıyor. Sonradan zararlı mıdır emin olamayıp yorumları okudum. Zararlı olabileceği yazıyor kullanan var mı yada tıkanıklık için ne kullanıyorsunuz ??
Deva22 Pandaana nerdeyse bir aydır geceleri hatta ilk iki hafta gündüzleri de kullandım onsuz uyuyamıyorum doktor kontrolünde kullanıyorum bu arada evet zararlı diyenler de var benim doktorum perinatolog özellikle soruyorum kullan diyor
Dilosss167 Pandaana benim ev akarlarına karşı alerjim vardı hamilelik riniti oldum 3 aydır çekiyorum ki otrivine kullanmadan gün içinde ve gece uyurken nefes dahi alamıyorum doktorum kullan dedi yine de gün içinde dayanmaya çalışıyorum ama geceleri mecburen sıkıyorum umarım petekler kapatılınca geçer 😞 gebeliğimden önce alerji ilaçlarımı kullanıyordum şuan kullanamıyorum kortizonlu olduğu için
Lizbon Ben de 4 gece yatmadan önce kullandım kbb doktorum kullanma dedi bebekte ve annede çarpıntı olabiliyormuş bıraktım ben de. Deniz suyu ve burun bandı aldım ve oda nemlendiricisi. biraz daha iyiyim. Ben soğuk algınlığı yaşadıktan sonra tıkanıklık başladı 10 gün olacak. Sizin de öyle mi acaba? Alerjik öyküsü olanlarda daha fazla görülüyor ben biraz öyleyim malesef.
Ecz1anne Bol bol serum fizyolojik, mümkünde sinüs rinse kitlerden alın. Onlardan yana sıkıntı yok kullanabilirsiniz, odanın kuru kalmamasını sağlayın difüzör ya da buhurdanlıklardan faydalanabilir içerisine nane,ökaliptus gibi uçucu yağ ekleyebilirsiniz.