Deletedmom_7 Gebelik olmadan önce de vardı bu problem hatta ben bu sorun için fitil ve antibiyotik kullandığım dönemde hamile kalmıştım uzun süredir şükürler olsun tekrar etmiyordu 14. haftaya kadar sağlıklı bir şekilde geldim ama şu anda enfeksiyonum tekrar ediyor denemediğim inanın hiç bir yöntem kalmadı sirke deseniz zaten 1 litre sirke bitirdim bir sürü fitil kullandım. Hap kullandım şu anda gene fitil kullanıyorum hatta. Ama artık bana mısın demiyor! Gerçekten bu dertten bıktım yani ne yapmam gerekiyor ya kafayı yemek üzereyim bu saatte yatamıyorum :(
Kevsermucize Deletedmom_7 canm bendede idrar yolu enfeksiyonu vardı günde 3 lt su içtim şimdi çok şükür bittimis dün öğrendim 3 lt su iç vajinal temizliğine dikkat et
Sumiire Deletedmom_7 eşinlçde vardır belki ondan sana geçiyo olabilir ürolojiye gitsin tahlil yaptırsın
Deletedmom_7 çamaşırlarımı 90 derecede yıkıyorum bebek programında. Duru’nun granül sabunu ile yıkıyorum kesinlikle yumuşatıcı veya başka matikler kullanmıyorum diğer çamaşırlarla birlikte atmıyorum. Kızgın ütüyle güzelce ütülüyorum her tuvaletten çıktığımda taharetleniyorum bugüne kadar da piyasada olan hemen hemen bütün fitil ve hapları kullanmışım dır artık ne yaparsam yapayım işe yaramıyor kronikleşmiş bu
Esradiyorkii Deletedmom_7 bendede durum aynı 31. Haftamdaym asla geçmedi ne yaptysam vücut üretiomş maalesf çoğu gebelikte. İlk gebeğilimde hiç olmamıştı bunda felaket doğurunca geçer dedi doktormz sabretcz. En önemlisi ıslak kalmamsı oranın
Deletedmom_7 Kevsermucize Vallahi her Tuvaletten çıktığımda yıkıyorum zaten ama bana mısın demiyor ya
Sevdapl Deletedmom_7 tuvalette yıkarken arkadan öne doğru yıkamakmış en büyük sebebi. Arkadaki bakteriler vajinaya geldiği için enfeksiyon oluyormuş. Önden arkaya doğru yıkamak gerekiyor ona da dikkat ediyor musunuz?
Deletedmom_7 Neslikra06 Gynolomexin, gynomax xl, calcimax, Biteral, lattawin, canditon, cleocin(vajinal krem) Benim kullandığım bunlar o dediğini kullanmamisim.
Deletedmom_7 Ipekgulll bu sorun yüzünden Onunla da uzun süredir birliktelik kuramıyorum Çünkü artık kaşıya kaşıya tahriş etmişim onunla birlikte olunca da canım yanıyor O yüzden onuda bıraktık artık
Eslem_1 Ipekgulll Deletedmom_7 bence de eşten kaynaklı olabilir ben dikkat ettiğim halde bile ara ara akıntılar oluyor bence cinsel hayatı çok aktif olanlar da bu sorun fazla oluyor olabilir yine de bilemiyorum tabi 🤷🏻♀️ Mantar vs de ve sadece de sizin ilaç kullanmanız da yeterli olmayabilir eşinde kullanması gerekiyor sanırım ilaç merhem eğer varsa bi problem tabi
Deletedmom_7 Sevdapl evet bunu başından beri biliyordum zaten. Ben küçükken ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim böbreklerime vurmuştu annem o zamandan beri hep bunu tembih ederdi. Doktoruma sordum tamamen gebelik hormonlariyla alakaliymis bu durum. Önceden bende yanma kaşıntı olmazdı.
Sumiire Deletedmom_7 bendede sürekli tekrarlayan rnfeksiyon vardı eşimle ara verince gayet düzeliyorum eşim daha gitmedi ama gitmeyi düşünğyo çünkü sizin gibi oluyordum bıkmıştım artık bence eşinizinde test yaptırması faydalı olur size
Neslikra06 Deletedmom_7 bende vagıhex diye bi fitil kullandım ilk 12 liydi hiç fayda etmedi nioli yağı kullandım sirke yogurt vs herşey ama yok olmadı en son doktor zalain diye bi fitil yazdı tek bir tane var kutuda bir gunde kurtardı beni 2 bucuk ay ugrastım delirecektim artık doktoruna söyle eğer uygun gorurse birde bundan yazsın belki bu fayda eder
Kubratrn Bende aynı sorunu yaşıyorum maalesef hiçbir şey fayda etmiyor sirke kullanma oranın florasını bozarsın temizliğe dikkat ediyorsun zaten bol su içmekten başka çare yok su içince idrarının renginden anlarsın 3 lt aşağıya içme