Kızlar 32+4 günlük hamileyim eşim 8 gün önce positiv çıkmıştı, son 3 gündür kendini toparladı ve testi negativ çıkmaya başladı (ne koku ne tat kaybı yaşadı) sadece ilk gün ağır geçti ateşli sonraki günler normal grip gibi geçirdi. Son 3 gün hergün test yaptı ve negativ çıkınca bende bugün eve geri geldim annemde kalıyordum fakat annem başka şehirde (yurtdışında yaşıyoruz) herhangi bi acil durumda sadece doğum hastanem kabul ettiği için transfer felan o riskleride göze alamadığım için evime geldim ama yinede içimde korku var acaba bulaşırmı diye mümkün olduğunca mesafeli durmaya çalışıyorum sürekli kolanya ile dolaşıyorum ben yokkende salonda yattı halen salonda yatıyor yatak odasına hiç girmedi bende yatak odasında yatıyorum evi hergün havalandırdı yatak odasının camını hiç kapatmamış zaten herşeyi çarşafları koltuk örtülerini yıkadı maske maalesef astım hastasıyım nefes sorunum olduğu için takamıyorum ister istemez içimde bi endişe korku var uzun yazdım kusura bakmayın ama sanırım bu korku endişem bebeğimde hissediyor kendini çok geriyor sizlere danışmak istedim benim durumumu yaşayan oldumu acaba diye 😔 eşim positiv çıkmadan önce ben çok ağır griptim ama testim negativ çıkıyordu hatta birgün çok kötüleştiğim için hastaneye gittik testim yine negativdi 2 gün sonra eşim positiv çıktı bende kendi kendime kesin koronaydım bende atlattım ona geçti diye motive etmeye çalışsamda bilmiyorum 🤷🏻♀️ uzun olduğu için özür dilerim ama çok endişeliyim 😔