seym4 Kızlar tabi ki Allah bilir. Sadece merak ediyorum acaba ne zaman gelir diye. Heyecanlıyım şu an 37+1 doğum yaptığımda dönüp tekrar okumak istiyorum. Sizce ne zaman gelir ? 🤩
blueberyy00 seym4 gelişimi ne zaman tamamen tamamlanırsa o zaman gelsin kuzum ben 36+4 dün doğurdum erken doğum riski vardı hep 36 geçince artık sıkıntı olmaz diyorduk ama bebeğim.gozetim altında solunum desteği alıyor sağlıkla gelsin de önemli olan o
seym4 blueberyy00 doktorum çok iyi gelişmiş gelsede problem olmaz demişti bi kaç hafta önce. Tabi Rabbim zamanında yollasın. Allah sizede yardım etsin kuzunuza sağlıkla kavuşun.
SerraveAnnesii 40+2 🙄 hala gelen yok 🥲 aklına ne geldiyse denedim bazen beklemek gerekiyor yani sağlıkla gelsinler önemli olan o 🙏🏻🤍
Ayse_35 seym4 28 Mart’ta 38 haftayı tamamlayacagiz, ilk kızım 38+4 doğdu. Benzer olacak gibi düşünürsem 1 Nisan da gelebilir, belli olmaz yerinden memnun görünüyor, gelişimi bı hafta önce gidiyor, tahmin edemiyorumki, canı ne zaman isterse🧐
blueberyy00 seym4 amin inşallah. Bizde 36 bitirdik daha kaygısız oluruz diyorduk ama bizim küçük miniklerimiz karar veriyor buna herkes sağlıkla kavuşsun miniğine inşallah 🤲🏻🤲🏻