Semanurelkun Selam kızlar, Allah’a şükür ihtiyaçlar tamam valiz tamam ama bir türlü terlik alamadım kendime😂😂 Hem süslü lohusa terliklerinden istiyorum hemde kullanışlı olur mu bilmiyorum, tecrübeliler, fikri olanlar yorumda bulunabilir mi?:))
MeyraRana Semanurelkun bende lohusa süslü terlik düşünüyordm sonra dan vazgeçtim günlük Hayattada kullabilceğim terlik alcam çünkü çok pahalı herşey en azından verdiğim paraya değsin sandalet tarzı terliklerden alırım tokalı terlik geçiyor trendyol da yada ondan alcam.
Hatice_gzr2505 Semanurelkun trendyolda görmüştüm böyle süslü püslü 60 ila 75 lira arasında değişiyordu böyle çok güzeldi 🥰 hatta sipariş vericem daha vermedim ilerde kendime özel kullanıcam bana göre kullanışlı bir terlik hemde hatıra olur normal alsak o bile 30 liradan aşagı değil zaten 🥰
Nilufar_1996 Semanurelkun bence gerek yok iki gün için ben LCW normal terlik aldım yumuşak olandan evdede giyiyorum
Semanurelkun MeyraRana aşırı mantıklı geliyo bana da ama eşim heves ettiğimi biliyo diyo ki süslü al😂😂😂
Valeria Semanurelkun ben crocs almıştım zaten hastaneye de onu giyip gittim çıkarken de onu giydim. Hastanede yürüyüş vs için kaydırmaz ve rahat bişey tavsiye ederim, foto çekimi olmayacaksa biraz anlamsız o terlikler🥰🙊
Nazlimom Semanurelkun ben içimde kalmasin sonra keske alsaydım die sipariş verdim fotopraf çekinirken tacı takacağım instagramdan miraycahobi_design den sipariş verdim 🌸 yedek evden terlik koydum bide😅
Sumiire Semanurelkun hastanede giyerseniz evde nasıl giyceksiniz çiçekli bocekli oluyo makinede nasıl yıkancak bana cok mantıksız geliyo flodan aldım dün siyah polarisin terliğini 30 TL’ye inmiş yeterli geldi bana
Ayliz_123 Hastane de günlük dışarı da giyilecek süslü bir terlik olabilir ev içinde https://imgyukle.com/i/E2yjax ben böyle ördüm
blueberyy00 Semanurelkun ben o süslü terliği evde giycem hastanede kirlendigine değmez hastanede normal terlik giydim
gul06_ Semanurelkun bencede icinde kalmasin süslü al 😍 ama ayri yetten wc ye felan girerken giymek icin terlik gotur bence wc terligi 😂 süslüyuyude yuruyus felan yaparken giyersin
gul06_ Semanurelkun ben 4 sene once kizimda kullandigim terliklerimi kullancam pembe kurdela vardi onlari söktüm mavi kurdela yaptik 🤣 eger süslü püslu istiyorsan birde lohusa takimi felan aldiysan dantelli felan trendyolda cok guzel lohusa terlikleri var 😊 ama normal pijama felan giyceksende lcw dede cok guzel var dun aldim 50 tl ye yumusacik 🤣😍
Semanurelkun gul06_ iki türlü yapacağım olmadı dediğiniz gibi 😅😅 ay insan kararsız olunca bi terlik bile büyüyo gözünde😂
gul06_ Semanurelkun ben ilk basta lohusa elbisesi almam diyodum son anda karar verdim alayim hastane odasinda foto cekinirim diye icimde kalmasin istedim. Kizimda farkli bir elbise giymistim smdi fotoraflara bakinca niye manyak gibi guzel bi elbse almamism dedim 😂 oglumda aldim 😂