Minnakyavrum benim o kadar karısık ki ilk kanamam 10gün sürdü gittim özele adet bitmiyor dıye beta bakıldı 22 cıktı düşük yapmıssın dedi iki gün sonra gel dedi gittim bidaha baktı 10cıkto düşmüş dedi neyse benim kanama faln bitti tekrar ilişkim oldu adet olmada öğrendim cok erken gıttım erken gebelik testı de gordum ilk beta bakıldında 118 dı değerim iki gün sonra 248di üç gün sonra kanama oldu hafta sonuydu ebe baktı betama 802 idi pazartesi doktor cagırdı 816 cıktı düne gore bugun 1000küsür olması lazımdır sağlıksız bu dedi ilacları kes kanama olsun düşsün bu dedi canımı sıktı yıne gel dedi iki gün sonra dedi salak doktora geri gittim içeri girdim dosyaya baktı nıye geldın gıt duşuk yap dedi muayene etmeden o gun ordan cıktım başka özele gittim usg ile baktı kesemi gördü beta istedi 6350 olmustu guzel değerin sağlıklı dedi Bi hafta sonra gel dedi gittim cok şükür kalp atımını da duyduk uzun oldu kusura bakmayın basımdan gecen anlatmak istedim kimsenin basına gelmesin ve Bı doktor ile kalmayın umutsuz konustuklarında