Aylin_calsknn Kızlar 34. Haftamdayım ilk doğumum olucak çok korkuyorum eşimle boşandık tek başımayım korkuyorum normal doğum ve sezeryan doğum arasındayım ikisinle alakalı da hiçbir fikrim yok yardımcı olurmusunuz
Hilozcnnn_2 Aylin_calsknn benimde ilk doğumum bende 35 haftalık hamileyim normal düşünüyorum bnde en iyisi o geliyor korkun var tabikide ama korkmayın o kadarda Allah o gücü veriyor.esiniz yanınızda değil sizin adınıza üzüldüm Rabbim yardimciniz olsun inşallah 🙏 Herkese kolay doğumlar inşallah 🙏❤️
Gozdgn Aylin_calsknn merhaba sağlıkla kucagina alirsin insallah 🙏 ben ilk bebegimde sezeryan oldum ve cok zor gecmedi cok korkuyordum ilk basta ama oyle korkulacak kadar zor degil ilk gun sadece biraz egik yuruyordum dikislerden 2.3 gune tamamen toparladım korkma hayirlisi neyse o olsun hakkinda insallah 🙏 annen baban kardeslerin yokmu yaninda olacak biri
Melike Aylin_calsknn Allah yardımcınız olsun sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 Normalden acil sezaryene doğumum oldu ikisini de deneyimledim. Tabiki normal doğum en güzeli. sağlık acısından
Aylin_calsknn Gozdgn bende sezeryan olmak istiyorum dikiş ağrısı çok oluyor mu bide gaz sancısı yaşadınız mı nasıl birşey acaba
Gozdgn Aylin_calsknn merhaba ben gazsancasi yasamadim rahat ve hemen hatta doktor falan soylemeden lavaboya rahat gittim sıkıntım olmXi kisiden kisiye degisiyor kiminin cok sancisi oluyor kimi cok rahat oluyor dikislerimde aci hissetmedim sadece anestezi etkisi gectikten sonra karnima bastiriyorlardi kanamam olsun diye o esnada agri ve aci oluyordu sonrasinda agrim olmadi