Kızlar 11 haftalık hamileyim mide bulantılarımdan dolayı gece 2 tane prilam Dr içiyorum. Bayağı iyi geliyor bana. İlacının bitmesine 3 gün kaldı. Ancak doktor kontrolüme daha 2 hafta var. Bu ilacı kaç aya kadar kullandınız. Tekrar eczaneden alıp içsem olur mu acaba?
Mide bulantısı için Prilam Dr kullanan var mıı??
Mothersbaby 37. Haftadayım hala kullanıyorum.
Mothersbaby saglık ocagı yazıyo hatta 2 kutu birden de yazabiliyor
Mothersbaby 22.haftadayim hâlâ kullanıyorum,saglik ocağında aile hekiminize yazdırıp eczaneden alabilirsin ben o şekilde devam ediyorum.
Sevvaldmrc yazılmadan alınmıyor mu acaba
Mothersbaby 38+2 yım aralıksız kullandım..2 gün sonra doğumum var..doğuma bir gün kala almicam sadece gecesi o da sabaha doğum var diye.dusunun artk:)bir zararı yok..ben asla bırakamadım denedim ama olmadı..o ilaç olmazsa yemek bile yiyemiyodum asla…
Mothersbaby yazilmadan ücretli alırsınız fiyatı 120 idi en son…
Bebegim_veben günde 4 tane diye yazarsa 5 kutu alabiliyoruz canım
Bbbbs Bende öyleyim su içmek bile zor oluyor ilaç olmadan. Kazasız belasız hayırlı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahhh Allah yardımcınız olsun 🌸
Saglik ocaginda yazdirin bence. Yazilmadan da aliniyor 120tl yazilirsa 33tl yanlis hatirlamiyosam
Mothersbaby çok TESK.ederim sizde inşallah…bu arada sigortalı almaya çalışın ilacı ucretlisi pahalı..kadın dogumcunuz yazmak zorunda değil aile hekimine yazdırın..ama bende ilacı gece 2 aldığım için çabuk bitiyodu ve sigortalı yazma günü gelmiyodu o yüzden ara ara ücretli aldığımda oldu…
Mothersbaby alabilirsin ama çok pahalı oluyor 120 tl falan,ama yazdirirsan 36 tl civarinda odersin devlet karşılıyor bir kısmını
Mimii94 ben daha sağlık ocağı kaydı da yapmadım. Sanırım aşı flan olunuyormuş hamilelikte. Ne zaman olunuyor acaba bilginiz var mı
Mothersbaby bende 35 haftalık hamileyim en başından beri hiç bırakmadan kullanıyorum bitince eczaneden alıyorum prilamı içmediğim gün serumluk oluyorum kusmaktan :(
Bbbbs ben daha sağlık ocağı kaydı yapmadım ya. Hamilelikte aşı flan olunuyormuş. Siz oldunuz mu acaba
Tgc_41 sağlıkla gelsinn minnoşşş🌸 off haftası çok olan bir sürü hamişi görünce tüm sorularımı sormak istiyorum 🙈😂😂
Mothersbaby ben de ilac yazdirmaya gidince doktor sordu buraya bildirmis miydiniz diye hayir dedim. Ebenin yanina gittim iki ayligm,kayit yapti saglik bakanligi sistemine sanirim. resmi olarak gebesin artik dedi. Bitane asi karti verdi tarih veriyorlar zaten 5.ay icin
Canim ilk üç ay bittikce alıp içtim.suan 34+5 gebeyim 15 gündür ueniden başladım sabaha kadar klozetin önünde oturuyorum
Mimii94 bende yakın zamanda hemen yapayım. Çok teşekkür ederim 💖
@Mothersbaby 32 haftalığım hala kullanıyorum