Belissimo Kızlar sizin de bildirimler sayfanızda sorun varmı. Yaklaşık 3 saattir bildirimlerimi göremiyorum. Hatta uygulamayı telefonumdan silip bir daha yükledim sorun aynı. Acaba sorun bende mi forumda genel mi sıkıntı merak ettim.
Sulemrahkuzey Canım forumda yorum yaptığın bi konu silindiyse böyle saçmalıyor işte bildirimler aynı şey defalarca başıma geldi yorum yapılan bi konu silindiği zaman bildirimlerde böyle saçma sapan bişe oluyor inşallah düzeltirler şuan benimde bildirim var gözüküyor ama açılmıyor ya da açılıyor hala bildirim var gözüküyor değişik yani inşallah düzeltirler
Belissimo Sulemrahkuzey aaaa bilmiyordum demekki ondan oldu benimde bildirimin var görünüyor açıyorum sayfa bomboş. Tamamdır teşekkürler 😊
Sulemrahkuzey Belissimo bizden kaynaklı değil canım uygulama hatası maalesef bi konuyu siliyorlar sonra ortalık karışıyor 😂
Minikanne06 O hep var bazsn gidiyorum kendim kontrol ediyorum cünkü bildirim gelmiyo bazen bildirim var ama hic bişi yok
gamzebella Bana hiç bildirim gelmiyor indirdiğimden beri yelefon ayarlarımdan bildirim de açık ama gelmiyor sebevini anlayamadm bir türlü