Mrzsry_47 subatta yaptım nasıl oluyor yatış veriliyor odana giriyorsan tahlil aliyorlar ameliyat kıyafetini giyiyorsun yatıyorsun gelip damar yolu aciyorlar nst bağlıyorlar serum takılıyor varis çorabı veriyorlar giy diye giyiyorsun sonra sira sana gelince sedyeyle geliyorlar yatiyorsun seni götürüyorlar ameliyat yerine giriyorsun herkes cok ilgili oluyor konuşuyorlar gülüyorlar söylüyorlar neyse ameliyata baslicaklar anestezi uzmanı geliyor ne yapacağını anlatıyor kambur sekilde oturuyorsun önünde hemsire kafani tutuyo kimildama diye spinal yapıyorlar igne hic acitmiyo ondan asla korkma kısa sürede uyusuyorsun zaten hemen uzan diyorlar sana uzaniyorsun sonra anestezi uzmani başına geçiyor sürekli senle konuşuyorlar miden bulanirsa bsiey olursa korkma söyle diyorlar hic bi aci yok ama dokunma cekidtirme hersey hissediliyor kisa surede bebis doğuyor zaten sonra onu giydiriyolar hemen seni dikiyorlar ameliyat bitiyor cikariyorlar ilk odana gitmiyorsun baska bi odaya götürüyorlar orda 15 dk falan bekliyorsun hemen bebisini emzirtiyorlar bi sorun varmi yokmu bakiyorlar pis kan çıksın diye karnina bastiriliyor cok acimiyo zaten o an onu cok düşünemiyorsun kum torbası da koyuyorlar fazla agir değil agir geliyor ama can yakmıyor sonra bi sorun cikmazsa odana alıyorlar bebeginle beraber eşini arıyorlar odaya geliyor 15 dk yarim saat görüyor gidiyor tekrar gelme gibi bi durum olmadi bende kabul etmediler refakatcim annemdi ameliyata girmeden öncede yanımdaydı sancilarimi çekerken falan ameliyat esnasında bekleme salonuna gidiyorlar çünkü ameliyat dan önceki odanla sonraki odan ayni olmuyor bekleme salonunda bekleyip ameliyat bitince hemsireler söylüyor odana geliyorlar annem hep yanımdaydı hic yalnız değildim odalar şansına tek kişilik 2 kişilik değişiyor ben basta tektim sonra birisi geldi ve normalde 2 gün kaliniyo ben 1 gun kaldim iyi misin dediler iyiyim dedim taburcu ettiler evime geldim bu kadar baska sormak istediğin varsa sorabilirsin