m_k34 Merhaba arkadaşlar kürtaj olalı 20 gün kadar olmuştur göğüslerimde ağrılar olmaya başladı acaba regl mi olacağım doktorum 40 gün sonra olursun demişti böyle bişey yaşayan var mı?
karakiz1 m_k34 Ortalama 30 gun icinde adet olunuyor regl dongusu duzenine donuyor 1 ay yani 40 gune kadar normal sayiliyor die biliyorum
yagmur50 m_k34 22 gün oldu bende kürtaj olalı sanki adet olcam gibi karın ve kasık ağrılarım var ama daha olmadım doktorum adet düzensizliği olabilir demişti
Brcnalprslnlblg m_k34 iğne ile düşürdüm 42 gün kanamam oldu kanamam bittikten sonra 28. Gün adet oldum
m_k34 yagmur50 benimde özellikle göğüslerim ve belim ağrıyor Zaten aynı zamanlarda kürtaj olmuştuk diye hatırlıyorum banada 40 güne kadar olursun demişti.
m_k34 Brcnalprslnlblg kürtajdan sonra kanamam olmadı hafif bir kaç damla geldi bitti ağrılarım var sanırım regl olacam önce göğüslerim ağrıyor erken mi diye sorayım dedim
yagmur50 m_k34 evet aynı zamanlarda olmuşuz canım kürtaj inşallah düzensizlik olmazda günü gününe oluruz 🙏🏻
[silindi] m_k34 Ben 50 gün sonra olmustum 6 gün sürmüştü normal adetti yani adetim bitti 6 gün sonra tekrar adet oldum 🤦🏼♀️
[silindi] m_k34 Valla psikolojimi alt üst etti 🤦🏼♀️Benim adetim o kadar düzenliydi ki kendimi nazar ettim galiba 🤦🏼♀️29 günde bir oluyordum hiç şaşmazdı🤷🏼♀️