minikkmelek kızlar 6 haftalık hamileyım ve gebelıgın ılk basladıgı zamandan beri üşüyorum kendımı ısıtamıyorum sizlerde de oldu mu doktorunuz neye bağladı
Ece122_annesi minikkmelek işte aradığım post . Ya ben de aynısını yaşıyorum. Kat kat gıyınıyorum yine de ısınamıyorum. Elım ayaklarım da çok soguk. 4 haftalık hamıleyım henüz. Araştırdım hamılelkte oluyormus.
Maviii minikkmelek içten gelen bir üşüme demi, kansız olabilirsin. sıcak su tornasını ayak altıma koyuyorum. üşüdüğümden ağladığımı bilirim. kansızlık muhtemelen benim de 6+5 son 2 haftadır böyle
NeseA Vallah can bende ilk haftalarda çok üşüyordum özellikle ayaklarım gebe kaldığım ay Eylül ayaklarım üşüyordu tahlil falan herşey normal çıktı erkek bebek üşürsün dediler doğru oğlum olucak😘
Vldnshn1 NeseA Yok kız batıldır o sana öyle denk gelmiştir bende Eylül ayında hamile kaldım ve oğlum alacak ama ateş atıyor vücudum annemler eşim donuyor ben yanık gibi yanıyorum 😭😭😭
Bebek-C Ben tam aksi vücudumdan ateş çıkıyor sanki. Hele geceleri benim sıcaklığından yatak ısınıyor sonra yatağın sıcağından ben sanki kaynıyorum ve uyuyamıyorum. Yangın gibi geziyorum herkesin üşüdü yerde. NeseA o yüzden alakası olduğunu sanmıyorum 😀
Vldnshn1 NeseA Ayyy ben ilk haftadan tut şu zamana kadar yandım Allah yandı. 28+1 haftalığım yatarken sadece belimi örtüyorum resmen afakanlar basıyor
NeseA Vldnshn1 bende diyorum bi an önce yaz gelsin vücudum hariç ayaklarım çok üşüyor yaa:) Rabbim yardımcımiz olsun inşallah 😘
NeseA minikkmelek evet can sık idrara çıkma,bel ve sırt ağrısı göğüs hassasiyeti bunlar vardı ve ayak üşümesi