Zelaldua Kızlar sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı ve ameliyattan ne kadar zaman sonra gebe kalsak sorun olmaz 🙅♀️ kızlaaaarrrr yardım
Sumeyyeerdem Zelaldua hiç duymadım benim bildiğim kadarıyla sezeryanla başladıysa 3 çocuk Hakkı da sezeryanla oluyor
Yaprakdokumuseverrr Zelaldua 2 sene sonra. Doktorum öyle söyledi. Eğer tekrar sezaryen istersende 6 ay
AysunUgur Zelaldua benim kuzenim sezaryen den 5 yıl sonra tekrar hamile kaldı, normal doğurdu, çok da güzel geçmiş doğumu hep anlatır normal gibisi yok diye 🌸
Sweetbabyy Sumeyyeerdem Ssvd diye bir yöntem çıktı artık sezeryan sonrası normal doğum olabiliyor ama her hastanede onun doktoru yok belirli hastanelerde var
Sare19 Zelaldua 11 ay arayla yapan duymuştum benimde 3,5 sene olacak sezeryan olalı şuan normal istiyorum ama her doktor onay vermiyor doktoru ve hastaneyi ona göre seçmelisiniz 🙃
Sare19 Zelaldua 11 ay arayla yapan duymuştum benimde 3,5 sene olacak sezeryan olalı şuan normal istiyorum ama her doktor onay vermiyor doktoru ve hastaneyi ona göre seçmelisiniz 🙃
Nurhan88 Zelaldua benim ilk doğumum sezaryen aradan 13 sene geçti 2. Doğumda normal olur dedim ama kaç hastane kaç doktor gezdiysem hiç biri kabul etmedi o riski alamayız dediler sonuç sezaryen oldum yine
Buket_dadas Mihriballim ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım rabim gönlüne göre versin inşallah 😍🥰🧿🧿🧿
Mihriballim Buket_dadas amin bitanem rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Zaten yapabilirsem normal doğum sağır sultana bile duyurmayı düşünüyorum 😀 buraya yazarım
Buket_dadas Mihriballim insallah insallah kuzum insallah 😘 rabim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin insallah 😅 😘 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰