GriMavi Kızlar ankara da bildiginiz ,alıp ta memnun kaldığınız nereler var ? Hiç bir yer bilmiyorum nerden alıcam dolap yatak beşik Hepsini aynı yerden alabilicegim yerler varmı mesela? Öneri bekliyorum😇
elf_06 GriMavi baybymall de üçlü takım olarak vardı geçen haftalarda baktık ama çok pahalı geldi bize
Havvaatamer GriMavi nata vega avm var mobilya mağazaları uygun gibi geldi pazarlıkta yapabiliyosu. Yada en çeşitliai sitelerde ara sokaklardaki imalatçılar çok uygun
Melike GriMavi Babymall den aldık. Çok güzel odalar var oraya bakabilirsin. Minicity de de var orda biraz daha uygun takımlar var ya da sitelere bakabilirsin 🤷🏻♀️
hukukcuanne_06 Ben de burada yerimi alayım. Marka olanların haricinde bebek odası seti falan satan Siteler mobilyacıları var mıdır acaba?
hukukcuanne_06 https://imgyukle.com/i/Eq0iws Şöyle setler var mesela ama bunun ankarada kurulumu yok bi de insan malzemesini görerek almak istiyo, ankarada yok mudur böyle set satan yer?
erdem_agah GriMavi fiyat konusunda esnekseniz kesinlikle birgün siteleri gezin. Bu konuda baya iyi ürünler var.