Zeynephafsa Kızlar bugün gece 12 itibariyle 38.haftaya girdik. Bugün gün içerisinde çok fazla karnım sertlesiyor. Bebek bir yerde toplanıyor sonra kendini bırakıyor gibi oluyor 🤔 bebek hareketi mi rahim kasılması mi
Durununannesi46 Zeynephafsa rahim kasılması canım, 38 bitiyor benim de. Son bir kaç gündür kasılmalarım iyice arttı not ediyorum düzene binerse doğum başlıyor sanırım, doktoruma gönderiyorum sürekli.
Thurkan29 Durununannesi46 Benim de karnım taş gibi.34 haftalığız.Erken doğum falan olurmu?Sabahtan daş gibi karnım.Sanki patlayacak..
Durununannesi46 Thurkan29 yok canım benim de 34te başladı kasılmalarım. Hep erken gelecek diye korkuyordum gelmiyor şimdi de 😀 doktoruna bilgi ver ama kesinlikle kasılma yaşadığını
Durununannesi46 Thurkan29 şöyle anlatayım kasılma bi anda geliyor göbek deliğinin orası taş gibi oluyor tüm karnın sertleşiyor sonra, nefes almakta zorlanıyorsun ve bir süre sonra geçiyor karnın yumuşuyor
Angel_ela1 Durununannesi46 bende 24 haftalığım normalde mi ya karnım taş gibi oluyor bebek kendini dışarı atacak gibi hareket etmeye başlıyor
Thurkan29 Durununannesi46 Evet dediyiniz gibi oluyor ama uzun sürüyor o sertlik.Normalmi?Şu anda kendini bırakmış gibi.Bebek te hareket ediyor
Durununannesi46 Angel_ela1 yok o bebeğin hareketidir bence, kasılma için çok erken henüz. Yine de doktorunuza bilgi verin. Kasılma anında bebek hareket etmiyor çünkü. Kasılma geçince hareket ederse ediyor
Angel_ela1 Durununannesi46 kendini topluyor o anda karnımı itekliyor sonra içimde ordan oraya gidiyor değişik bebek 😂 haftaya kontrolümüz var doktora soracağım inşallah