290392 Demet2021 3000-3200 olur diye tahmin ediyorum. 36 da 2800 dü bebeğim , 37 deyim şuan henüz gitmedim
Tubikayra Meriii16 benm 28 haftaljk 1.600 gr di doktorum bebeğin kilosu az dedi omega al et süt ürünleri tüket dedi sizin ki de haftasına gire az o zmn neye göre acaba az diyorlar cinsiyete göre olabilir mi bizim bebek erkek sizin ki nedir
dilanayyildiz Hay maşallah benim bebişim niye bu rakamlara göre zayıf 🤪 her bebeğin kendine özgüdür kilosu 🙏🏻
dilanayyildiz Demet2021 37+2 de 2890 dı ama tabi her bebeğin kilosu bir değil cinsiyet özellikle kız erkek bebekte ayrı oluyor sağlıklı olsunlar da annesi 🥰
seon90 Meriii16 banada doktorum öyle derdi oğluma hamileyken canm.saplıklı şekilde dünyaya geldi.üzülme sağlıklı doğsunlar yeter.
Meriii16 Meriii16 SevilayAkgz_27 cinsiyet ne sizin canım. Ya ben ilk gebeliğimde de 3 kg doğdu belki de genetik 🧬
Demet2021 Tubikayra a eslemsi aaa nasıl oldu bende de bir baskı var rahmimde ve ağrı gibi sizde basıl başladı su fln yok da neden normale almadılar sizi
Demet2021 Tubikayra aslında normal gibi neye göre az anlamıyorum zaten son haftalarda daha çok alıyor bebek
Balcaa Tubikayra 28 haftamda 1250 kilosu bir hafta onden gidiyor bebegim sizinkine nasil kilosu az demis cok garip sizin iki hafta en az onden gidiyor