Adayanne1 Arkadaşlar progestan ilacıni vajinal yolla kullanan var mı çok korkuyorum ağrı vs oluyor mu 🥺
Mrsde Adayanne1 yani kisiden kisiye degisirmi bilmiyorum ama herhangi bir agri olmadi bende acida olmadı gece yatarken fitili yerlestirip yatiyorum herhangi sorunda olmadi cok şükür. Mutlaka kullanin bebeginiz icin 🥰
Lavanta27 Adayanne1 ben kullanıyorum olmuyor canım sadece akıntı oluyor bazende kaşıntı hiç bir zararı yok ellerin temiz olsun ittire bildiğin kadar ittir çokda zorlama😊
yigitinannesiiiii Adayanne1 yok kuzum ben kullanıyorum biraz itince kendiliğinden kayıp gidiyor zaten attıktan sonra yat direk gezme
Limonzeytin Adayanne1 Yooo ben kullanıyorum ilacı işaret parmağınzla itirin ne acı ne bi skntı olmuyo vajınal yolla almak daha iyi rahım ilacı daha kolay emiyor etki ediyormş
Angel_ela1 Adayanne1 parmağın girecek kadar ittir hemen ayaklarını dik geri gelmesin benim arada kayıp geliyordu faydası olmuyor öyle 😪 1 haftaya alışıyor insan bende korkarak yerleştirirdim bıraktıktan sonra kendimi eksik hissettim 😂
edaliannee Ben 2 ay kullandım hiç korkma hatta fazlası geri geliyo onada korkma . Orta parmağınla iyice ittir zaten yumuşak bi ilaç hiç acı olmuyo
yigitinannesiiiii Limonzeytin aynen hemde bi yan etkisi olmuyor hissedilmiyor bile doktor iğnesini vurdurdu bana felç gibi oldum hap olarak kullanıldığındada aşırı yorgunluk felan oluyormuş fitil en iyisi
Limonzeytin yigitinannesiiiii Ben ilacı vajınadan alıyodm kanamam oldu bikaç gün önce snra devam edicez dedi bide iğnesini verdi hem alttan alıyorm hem iğnesni vuruluyorm bana yan etki yapmadı hiç. Bünye meselesi sanırım 17+3üm
gamzenurbozdere Adayanne1 bnde kullanıyorum 13 haftadan beri agız yolu ilede alabılıyorsun bn doktoruma sordum sabahları fıtıl olarak kullan seni sarsar dedi akşm iç dedi fark ettim ki uyku yapıyo sallıyor seni bn de gece içiyom bayılıp kalırmışım😂😂😂😂
yigitinannesiiiii Limonzeytin belkide canım ben grip gibi oldum iğneden sonra Rabbim kullananlara kokaylık versin ben 9. Haftamdayım