Ozkl- Kızlar ben 22 haftalık hamileyim. Daha bebeğimin hareketlerini tam olarak hissedemiyorum. Normal mi acaba??
MeyraRana Ozkl- normal cnm ben bile 24.haftamda net hissettim 30.haftama kadar hani sürdü şuan 34+4 üm binde bir hissedyrm herkesin gebeliğinde farklı oluyor bu bazıları 16.haftasında hissetmeye başlıyor.
Ozkl- Ayy inşallah artık hissetmek istiyorum 😍 bazıları çok erken hissetmeye başlamış bende geç kaldı diye endişeleniyorum
Ayfa_1 Aynen ben de 21+6 ama halen tam anlamıyla hissetmedim sadece pıt pıt atış ama tekme filan yok yani ya da bu bebek dediğim bi hareket yok cinsiyetle mi alakalı acaba cinsiyetinizi öğrendiniz mi
Dilararda Ben 16 haftalıgım ama 15 haftanın ortasında pıt pıt atmalar ya da kekebek gibi bişeyin kanat çırpması gibi bileyler hissediyorum ilk hamileligim ama bebek çok hareketli bana da erken geliyo ama bilmiyorum😂
Ozel92 Endişelenmeyin karın içi kasların sıkı olmasından vb sebeplerden herkeste farklı zamanlarda olabiliyormuş ben de 23. Haftadayım yeni hissetmeye başladım
Ozkl- Ozel92 ayy içimi rahatlattınız benim karnım falan da hiç belli değil dışarıdan bakan hamile olduğuma inanmıyor 😊
Ozkl- Doktor kontrolüne gittiğimizde bebeğin çok hareketli olduğunu söylüyor doktor ama hissedemiyorum