A-y-s-e-g-u-l 15+2 ve kız dedi doktorumuz ❤️ Cinsiyeti hiç önemli değil Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏼 Siz kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Askiletotomsu A-y-s-e-g-u-l bende 15+1 ve 16+1 de cinsiyet öğrendim ama eşime bile söylemedim Detayli ultrasonda kesinleşiyor çünkü
Beybiannesi A-y-s-e-g-u-l 12 haftalıkken erkeğe benziyor demişti 16 haftalıkken kız olduğunu öğrendimm 🤩 Rabbim şag salim kavuştursun inşallah 🙏🥰
Zeyzeyp Askiletotomsu doktoru kesin ve net kız dediyse değişmez cnm bizm 13. Haftalıkken direk erkek dedi Kesin Zatn biz bile bacak arasını görmüştük değişmedi Yani
A-y-s-e-g-u-l Askiletotomsu doktorumuz iki seferdir kesin dedi ama dedim ya kuzum sağlıklı olsun da 🥰🤲🏼
Eylemkurt Beybiannesi şuan kaç haftaliksiniz değişti mi benimde aynı sizin gibi oldu tekrar değişir mi acaba şüphesi var 😅
YmsGEZER Beybiannesi bnde 14 haftadaym doktor erkeğe benziyor ama emin değilim dedi 16 haftada tekrar gdcm inşallah benmki de kizdr tabi sağlıklı olsun ama kz isterim cnku bir oğlum var
Ozgeozgul Zeyzeyp ya bana da kesin dedi cinsiyeti 19 . Haftamda bile az önce biri yazmış hep erkekti detaylıda kız çıktı bunlar insanı korkutuyor
Askiletotomsu Zeyzeyp bende gördüm bacak arasını Doktor da gördü Ama yüzde seksen dedi Çünkü detaylıda netleşir dedi
A-y-s-e-g-u-l Zeyzeyp bize ilk bakışta demedi canım bir kaç randevu önce demişti Kıza benziyor diye dün de evet kesin dedi 🥰🤲🏼
Zeyzeyp Ozgeozgul öylede başkasında öyle oldu diye sizdede öyle olucak diye bişy yokki cnm ozmn gene içiniz rahat olsun diye birazdha bekleyin değişmez diye düşünüyorum ama net konuştuysa rabbim gönlünüze göre versin
A-y-s-e-g-u-l Ozgeozgul özelde baya detaylı bakıyorlar kesin diye o yüzden söylüyor yanılma olmuyor bence kuzum
ikizlerinannesi97 Ozgeozgul ayy çok haklısınız 22 haftalıgım cinsiyetimiz kız hemen hemn herşeyi hazır burda yazılanlar beni bile korkuttu ki gece rüyama bile girdi 😅🤷♀️ baya etkilenmişim 😀
Ozgeozgul Zeyzeyp pipisnin fotosunu çekti artık doktor gayette net 12. Haftadan beri söylüyor ama burda söylenenler insanı geriyor bazen detaylıya 3 gün kaldı inşallah rahatlıycam o zaman canım
Anne88 Ozgeozgul canm bende öyle 12+3 de kesin erkek dedi pipisini gösterdi buradaki yazılardan korkuyorum pazartesi kontrolüm var bidaha gidicem ama videosundan felanda net belli oluyor
Ozgeozgul A-y-s-e-g-u-l inşallahh canımm valla çok alıştırdım kendimi çünkü sağlıkla gelsinler tabi de yine de insan alışıyormuş