ToDe Edakhrmn benimde canım karpuz çekti, uzun aramalar sonucunda bulabildi eşim neyseki ☺️ Kilosu 20-35 lira arasında olduğu için biraz koydu ama olsun 🤦🏻♀️
Zeyzeyp Edakhrmn paraya kıyıp alırım diyorsanız garanti bi sayfa var cnm 5 adeti 100 tl mi ne olması lazm organik Yani serada yetiştiriliyor dalından taze geliyor yaz kış var yni
Melisaagzn Edakhrmn ayy benimde canım aşırı derecede yaz meyveleri çekiyor erik, karpuz, kiraz, kavun 🥲
Smyye1B Edakhrmn Kiraz için deli oluyorum 4 aydır istemediğim gün yok hergün eşime çıkınca bana Bi kasa al nolur diye yalvarıyorum adam tetikte her geçtiğimiz manava soruyor 😂😂
Hakanbuse Edakhrmn ben ocak ayinda karpuz aserdim buldum yedim cok sukur bulamasaydim karpuzlu meyvesulari soda faln ne olursa onu alcaktim
Drkmls Edakhrmn yaa neden böyle bişeyin postunu açıyosun ki çekmiyosada kimsenin canı aklına getiriyosun. Gidip kocana falan söylesene alsın burdakiler napcak
Edakhrmn @Drkmls Başlıkta yaz meyvesi aşerenler yazıyor meyve ismi yazmıyor çok rahatsız olduysan girip bakmayabilirsin bu kadar basit.
Drkmls Edakhrmn tamam yazıyoda bende buraya yazmandaki amacı anlamadım onu sordum zaten neyi okuyup okumuyacağıma sen karar veremezsinde önce bi düzgün konuş insan gibi sorumu cevapla