EsraDabakzkal Bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp dolabını hazırlayacağım. İlk yıkamada dikkat edeceğim bişey var mı ? Isısı programı ne olmalı tecrübeli anneler fikirlerinizi bekliyorum 💙 deterjan ariel baby aldım. Yumuşatıcı ise unibaby.
Deletedmom434 EsraDabakzkal benim çamaşır makinemde bebek giysileri diye program var 60 derecelik onunla yıkadım ben bir problemde çıkmadı
uzmezgulcan Benim Çamaşır Makinemde bebek Programı var 60 derece de ve 1000 devir de yıkıyor. Bende yıkayacağım zaman o program da yıkayacağım ama 60 derece bana çok geldi muhakkak çeker gibime geliyor. O yüzden derecesini düşürürüm heralde yıkarken. Bide deterjan kullancakmısınız bilmiyorum ben tüm deterjanlarımı bebek için olanlardan aldım ama ona rağmen yine de kimyasal yani tenlerine ilk etapta Yenidoğanken hemen deterjan değsin kokusu sinsin istemiyorum. O yüzden mutlaka ilk yıkadığım da ve doğduklarından sonra bir süre extra durulama yapmayı düşünüyorum. Sizde bu şekilde yapabilirsiniz ☺️
EsraDabakzkal uzmezgulcan o program bende de var çift durulama özelliğine sahipmiş. Ama 60 derece çok. İlk etapta zarar verir elbiselere haklısınız derecesini düşürmek lazım
gonulcelen EsraDabakzkal ilk yıkama olduğu için 30 derece 30 dk programda yıkadım bnde sonra kullandıkça mecbur ısı süre uzayacak
SeydaDoruk EsraDabakzkal ben önce makinamın kazan temizleme programı ile makinayı boş çalıştırdım temizlendin diye. Biraz sirke koydum. Sonra 30derecede bir saat yıkadım. Sonra tekrar durulama yaptırdım.
dddy Ben dalinin sabun tozuyla yıkadım yumuşatıcı kullanmadım alerji vs yapar diye zaten yumuşacık oldu
Drkmls EsraDabakzkal ilk yıkamada leke falan yok sadece varsa tozu gitsin falan diye yıkıyoruz 30 derece 30 dakikada yıkadım ben.
Omerhatice EsraDabakzkal benm.makinede bebek kiyafeti programı var ama 40 derece ve 3 saat yıkıyor o kdr gerek yok ve isisi yuksek ben ilkinde ve dogum yaptm su andada 30 derece 30 dakika ve 1000 devirde yıkıyorum