Hmzm65 Kizlar 30.haftadayim asiri derecede sırt ve kalça ağrım var bugün artık sekerek yürümeye başladım benim gibi olan varmi ne iyi gelir
kuzeymomsss Hmzm65 bende 31+3 haftalığım 29 haftada falan kalça ağrılarım başladı hemde şiddetli derece de
zedan1903 Hmzm65 magnezyum veya kalsiyum eksikliginden olabilir doktorum bana oyke soylemisti ilac yazmisti
Sibeltug Bende 20li haftalarımın sonlarına doğru başladı şimdi 31+5 iz sırtım kuyruksokumu kısmım ve kasık kemiklerim felaket durumda🥲
Yeliz6767 Hmzm65 Evet bende de öyle oluyor uzun süre ayakta durunca biraz uzanınca geçiyor bir de egzersiz yapıyorum rahatlıyorum 😊
Gamzeeee0606 Doktorunuzla paylaşın magnezyum desteğinde bulunsun eğer kullanıyorsanız da yeterli gelmiyordur size dozu yükseltir
bussraozturk Hmzm65 29+1deyim bende aynı sorunlar var doktorum magnezyum verdi o biraz olsun beni rahatlattı özellikle yatarken kalçalarım çok ağrıypr benim de sürekli sağa sola döne döne uyuyorum bazen de sırt üstü uyuyakalıyorum bi şey olmaz inşallah🙏🏻
Hmzm65 bussraozturk ya çok ilaç kullanıyorum dieagnezyum almak istemiyorum Guatir ilacı kan ilacı multivitamin demir ilacı damlası derken içim dışım ilaç oldu
serpilctn Hmzm65 benim karın ağrım var adet sanciis gibi arada kasiklarima giriyor o ağrı zaten geceleri bel.agrisindan yatamiyorum
bussraozturk Hmzm65 haklısın canım hamilelikte bi sıkıntı yaratmasa bile insan tedirgin oluyor ister istemez günde 1 tane soda içmek de iyi geliyor bir de muz yemek
Hmzm65 bussraozturk muz ve sodayı yiyorum da sodayı doktoruma sormayı unuttum forumda görüp başladım bir zararı yok demi
bussraozturk Hmzm65 yok yok bi zararı faydası var hatta doktorlar öneriyor sodayı ama aklına takılacaksa yine sor sen gittiğin zaman doktoruna☺️
Sekr5 Canım hiç bı çözümü yok hamileliğimin 5.ayindan beri çekiyorum kalça ağrısı şok bacağımın üstüne hiç basamiyordum şimdi doğum yapacam şükür gene aynı bı coxumu yok yani dogurana kadar cekecen