mucizegebelik6 Kızlar bugun oruç icin difrize bisiler yaptım oturarak ve gun boyu karnım dusucek gbi kasiklarim cok dolgundu bu normal mi bel agrisi vs
Morningstar mucizegebelik6 kendini çok yorduysan normal canım aynı haftalığız bende 34+2 biraz fazla ayakta kalsam birazcık olsun yorsam kendimi iki gün yerimden kalkamiyorum
mercimeginannesiiii mucizegebelik6 Benimde aynı sizin gibi bel ağrısı ve karında dolgunluk düşecekmiş hissi oluyor ayakta kalınca. Artık evi süpürüp silemez hale geldim. 34+2 yim. Ramazanın ortasında doğum olacak nasipse. O zamana kadar idare etmeye çalışacağım ama daha evde derin temizlik yapılacak yardım alacakta olsam her şey gözümde büyüyor. Hiç bu kadar ağırlayacağımı düşünmezdim.
mucizegebelik6 Morningstar evet bulaşığı zor topluyorum daha 38 e cok var nasıl durucaz Blmiyorim gece uyku da yok nefes darlığı ve bebek hareketleri mide yanması mevcud
mucizegebelik6 mercimeginannesiiii bende oyleyim iste. Doğum inşallah 18.04 de olucak 38+6 iken. Temizlikçi tutucam ama şimdi degil hem şimdi ne gerek varki bebek doğunca yanımda kalıcakları Bi basımdan gider evimde tek kalınca hali yıkatırım evi temizlettiririm öylesi daha mantıklı geldi bana açıkçası
mercimeginannesiiii mucizegebelik6 Evet öylesi de mantıklı geliyor. Ama benim doğuma kendi ailem gelecek nasipse, onlar benden daha iyi bakarlar eve 😂 Kaç aydır epey saldım ne cam sildim ne balkon yıkadım, doğuma bu kafayla gitmek istemiyorum içim rahat etmez 😅
mucizegebelik6 mercimeginannesiiii annem gelip gittikçe cam fln sildi eşimde genelde hep temizledi evi o yizden içim rahat. Herkesin ici nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın tabi 😀👍