iremxersoy Merhabalar tecrubeli anneler dun dogum yaptim bugun bebeğim 6-7 saat uyudu ara ara uyandirmaya calistim az emip tekrar uyuyor yenidogan icin normal midir bu durum hasta falan degildir dimi?
Srfe_01 iremxersoy uyuması normal de 2 saatte bır emzirmen gerek yoksa sarılık olur uyuyarak büyüyecekler hasta olsa durmaz zaten ağlamaktan sakın emzırmeyı ıhmal etme önemlı cunku
yigitinannesiiiii iremxersoy sarılığı varsa çok uyumasının sebebebi odur canım uyandırmaya çalış 2 2 buçuk saatte bir sarılığı ilerlemesin 😚
erdem_agah iremxersoy gece uykusunda bile olsa iki saattr bir emzirin. Sadece ilk aylar bu önemli. Onun dışında biraz büyüyünce gece o uyandıkca emzirirsiniz.
Selmi 2 saatdem bir kidiklayin ayagin altini kalksin emzirin sarilig ola blir her bebekde oluyor zaten bolca gunesin altina koyun Saglicakla buyusun minnak
Gizemin-minnakI @iremxersoy bebeğim 2 aylık . Şlk 20 gün sürekli uyudu . Çok az uyanık kaldı . Bebekler 1 aydan sonda dış dünyayı algılamaya başlıyor . Çok normal . Kendini hala anne karnında sanıyor . Bana hemşire altını açıp uyandırmaya çalışarak besle demişti . Tabi sarılıkta olabilir . Dikkat edin .
Emedko iremxersoy cnm 1 buçuk 2 saatte bir uyandır zorla emzir . Sarılık olur yoksa kan şekeri düşer.
iremxersoy Cok teşekkür ederim suan sarilik yok doktor bugun kontrol etti bisey demedi sadece dogdugu gun hep agladi emzireyim diye kucakta uyuyordu sonra da bugun aksam ustu boyle uyuyunca korktum yoksa ara ara zorla uyadirip emzirdim ama yine uykuya daldi 😴
aylul0 iremxersoy uyurlar evet ama emzirmeyi aksatmayın sakın onun uyanmasını beklemeyin, sarılık olursa hiç uyanamaz zaten ben kızımı asla uyandıramıyordum sarılığı artmış meğerse tedavi görecek dereceye gelmişti