kuzumvebenn Kızlar 32 günde bir regl oluyorum yumurtlama günümü nasıl hesaplarim ovulasyon testi dışında tahmini hangi günler yumurtlama oluyor bilgisi olan var mı
Merveberill kuzumvebenn ben 28 günde 1 regli oluyordum internetten araştırdım 14 ve 17. Günler arasını değerlendirin yazıyordu o tarihlerde ilişkii ile hamile kaldım
DilaraArslan07 kuzumvebenn Hastalığın bitiminden sonraki 10 gün boyunca yumurtlama dönemin oluyor genellikle çabuk hamile kalırsın dene Rabbim sağ salim nasip eder inşallah😊
yigitinannesiiiii kuzumvebenn canım benimde 33 34 günde bir oluyordu reglim reglin ilk gününden sayarak 17. Gün hamilelik sansı başlıyordu 19. Gün yada 20. Yüksek olasılık oluyordu ama sen bi takvim indir döngü tarihlerini gir daha verimli olur senin için
kuzumvebenn yigitinannesiiiii Minnosunannesi_2 DilaraArslan07 Gulcingezer Hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun eşim askerî personel izine gelmeden 3 ay önce folik asit başlayacagim doktorum yazdı muayene oldum çok şükür bir sorun çıkmadı rabbim nasip eder inşallah 🌹🙏
Minnosunannesi_2 kuzumvebenn FLO uygulamasi var ona göre hareket edip hamile kalanlar var onuda indir istersen
yigitinannesiiiii kuzumvebenn Minnosunannesi_2 aynen bende ordan takip ediyordum o hamilelik şansının olduğu günleri değerlendirebilirsin Canım bide hamileik denemelerine başlıyorsan folik asit kullanmaya başlata daha iyi olur😘
Gulcingezer kuzumvebenn genelde asil olay regl tariginden sayinca 14 ile 16. Gunler arasi yumurtlama zamanin o haftayi mutlaka degerlendir denk gelir
Tomrishatun kuzumvebenn genelde beklenen adet tarihininden 14 gun geri sarılınca çıkabiliyor ama en iyi siz ovilasyon testi ile takip edin