umutluanneadayi Duygucancan ben geçen ay çektirdim 1 hafta ilişki yasaktı bize bir hafta sonra girdik
Mom-0 Duygucancan ben gecen yıl cektirmistim. Ama hiç iliski yasagindan bahsetmemişlerdi. Yeni öğreniyorum daha Allahtan birsey olmamis.
12siradanbiri Duygucancan Kanaman ne zaman biterse demisti bana doktor ,bittiği anda eminsen girilebilir demek ki 1 hafta sürmüştü leke seklinde
Halisenur Duygucancan bende bu ay çektirdim ilişki yasak demedi doktorum bi gün sonra ilişki oldu ama çektireli 14 gün oldu hala kanamam var
12siradanbiri Duygucancan evet oluyor kisiden kişiye de değişiyor süresi 1 2 gun süren de var daha fazlada 10 gune kadar normal demisti doktor
Japonkirazcicegi Bende çektirdim canım, 1 gün sonra ilişki olmuştu doktor yasak dememişti bana, kanamamda aynı gün olmuştu sadece
Kubgkm Duygucancan ben çekildim 1 hafta ilişki yasak demişti doktorum mikrop kapmayayım diye zaten antibiyotik de vermişti
ToDe Benim hiç kanamam olmadı, öyle bir uyarı da almadım o yüzden bir kaç gün sonrasında oldu. 2 ay sonrasında da gebelik oluştu
Kubra_6 Duygucancan ben bu ayın 3 ünde çektirdim canım doktor ilişkiye girmeyeceksin falanda demedi ilk gün bi kanamam oldu sonra 2 gün kahverengi lekeler geldi ve kesildi 4. Günde birlikte olduk eşimle