-MinikveAnnesi- Kdrbebgm ağızdan kullanıyorum ictikten ort. 1 saat sonra sersemlemeye başlıyorum uyku yapıyor kafamı yattıgım yerden kaldıramıyorum bazen biraz değişik
elmaliiturtaa Kdrbebgm ben vajinal kullanmıştım öyle daha etkili olduğunu söylemişti doktorum ağızdan alındığında yan etki yapıyormuş
Duyguug Kdrbebgm ilk 8 haftamda agızdan aldım dün vajinal almaya başladım etkisi daha iyi oluyormuş doktorum öyle söyledi
Villanelle Ben fitil şeklinde kullandım ilk 12 hafta. Uyku ve sersemlik hali yapıyordu, sonra düzeldi 4 5 gün içinde
Merveofs Ben 2 hafta kullandım ilk başta. Sabah 1 kere alıyordum bende hiçbir etki yapmıyordu ama birçok kişide halsizlik vs yapıyormuş
Ayba16 Vajinadan demiş doktorum ama ben unutup ağızdan aldım iki kez uyku yaptı bende sadece iki türlü de kullanılabiliyomuş vajinayı henüz kullanmadım
Serap_35 Kdrbebgm vajinal kullanıyorum ve çoğunlukla vajinal etkisi daha yüksek deniliyor doktorum da demişti çok fazla kanamam gelmesine rağmen çok şükür bebeğimin sağlık durumu gayet iyi
aysenurozdemirr benim ikinci gebeliğim, bugün kontrolde doktorum progestan yazdı banada. daha 5 haftalık henüz. kanaman olursa kullan dedi ama neden yazdı anlamadım. niye kullanılıyor bu ilaç🙈
zeynepsonmez625 aysenurozdemirr aysenurozdemirr sağlıklı gebelik için genellikle gebelerin çoğuna veriliyor . Gebe kalmak isteyene de yada ileriki aylarda olan gebeler yazıyordu rahim kısalığı diye birşey varmış onun içinde yani baya memnun edici bir ilaç
aysenurozdemirr Kdrbebgm kullanıp kullanmamak arasında kaldım kullansam mı acaba🙈 kanama vs olmadı bende
Elilar2225 aysenurozdemirr kullanın bence bende de hiç bir şey olmadi ama 6haftadan kullanıyorum 22olucam devam hala🥲
Tekingizem Benimde kesem gelişmediği ve hafif kanamam olduğu için hap olan progestanı fitil olarak kullanıyorum doktorum önerdi bir hafta kullanıp muayeneye gideceğim kızlar konu hakkında bilgisi olan var mı yada başına gelen