Ebru-009 Mutlulukpariltisi hemen hemen aynı şekilde hazırlamıştım. Eşinize neden kıyafet koydunuz onu anlamadım.
Mutlulukpariltisi Ebru-009 kalırken bebiş üstünü kirletir terler belki pantolon la rahat edemez diye:)
Ebru-009 30.haftada erken doğum riski atlattım. 32.haftada hazırladım koydum. Ya dogsaydi… bide il merkezine sevk ettiler. Doktorumuz burada tek dr. Kaldı. İzinli olursam yine sevk edilirsin dedi. Orta boy valiz doldurdum.
Ebru-009 Mutlulukpariltisi özel hastane değilse erkek almıyorlar eşinizi bile. Özel hastanede özel odada alır sadece
Gamze1351 Rabiaaa46 33+2 haftalıkken hazırladım çantayı şimdide doğumu beklioz agirlasmadan yapmaya çalışın valla ozaman insanın halı olmuo şuan 34+4 haftaligiz 💙👍
Rabiaaa46 Smyrayldrm yaa inşallah sağlıkla doğur inşallah kolaylıkla geçsin kaçıncı haftada gün verdiler 🤗
Pptya Rabiaaa46 33. Haftada hazırladım bence 30 dan sonra hazırlanmalı erken doğum riski yoksa valizde pijama vs kirisiyor
Mutlulukpariltisi Denizelaninannesi dudak cok kuruyormuş dudak nemlendiricisi bitkisel kendi kullandığım dui jelimi tarak toka fln koydum
Smyrayldrm Rabiaaa46 36 haftalıkken verdı cnm 3. Sezeeryanım benim ❤️ cok tskler dualarınız benımle olsun.
Rabiaaa46 Sumiire vallahi en iyisini yapmışsın ben de 34 teyim daha ne bebişim kıyafetleri nede ben hazırım
Sumiire Rabiaaa46 aynı haftadayız seni çok iyi anlıyorum valla kalkıp yemek yiyesim bile gelmiyo oyle bi bitkinlik
Rabiaaa46 gldn065807 aminn inşallah canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin inşallah
Aselinkooo Rabiaaa46 33te tamamen hazır ettim. 33+5de kanamayla acile geldim Hala buradayım. Tam vaktinde hazır etmişim., 😊risk etmeye gerek yok. Hazırlayın dursun kenarda. Nezaman ne olur belli olmuyor.
Rabiaaa46 Aselinkooo sağlıkla gelsin vaktinde inşallah 🙏 bizde öyle önemsemeden yada vaktimiz olmadan yada yorgunluktan fırsat kalmıyor 😂
powermom06 Rabiaaa46 30 da hazirladim ama suan 34 haftaligiz eksikler geldikce aklima ekleme yapiorum