Aaysegul_ Korkuyorum adet Olcam gibi geliyor sizdede var mı akıntım da geliyor habire sanıyorum kan geldi adet oldum normal mi
Durucelikel Aaysegul_ benimde ayni şekilde şuan ve bel ağrımla kasik ağrım var rahime baski oluyor bende anlamadim normalmi
Sunayaz Aaysegul_ Durucelikel Damli Kasılmalarınız, varmı peki? Benimde aynı sorunum var ama kasılmalarım ayrıca var bugün nts ye girdim ve Sancım çıktı erken doğma riskimin olduğunu söyledi dr.
samila Aaysegul_ 34 üncü haftadayım bendede durum aynı nst de çıkmadı sancım ama ara ara oluyor birde uzun süre adet olamamışsın olsan rahatlıycaksın hissi çok yordu artık sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Seda_krmnli42 Aaysegul_ bende aynı durumdayım 35+3 haftalık oldum sanki adet sancısı gibi karnım ağrıyor sol bacağıma belime falan vuruyor doktor normal artık bunlar başlangıç dedi
Durucelikel Sunayaz evet kasilmalarim da oluyor sürekli doktora bende çıktım bugun bendede gizli sanci olabilirmis doktor oyle biseu dedi en azindan 1 hafta daha beklese yeter dedi bakalim ne zaman gelmek isterse artik
Sunayaz Durucelikel bende haftaya tekrar nts ye giricem dr kilosu Allah’tan iyi dedi enazından 2 hafta daha dursa içerde
Asli_10 Damli samila Durucelikel evet bende aynı durumdayım bebek hareketleriniz nasıl ben güçlü hissetmiyorum 4günden beri birde idrarda gebelik zehirlenmesini pozitif çıktı napıcam bilmiyorum 🤷♀️ 😔😔
samila Asli_10 bu sabah nisan gibi birşey geldi bendende sancım yok diye gitmedim allah hepimizim yardımcısı olsun
Damli Asli_10 çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsınız hareketleri çok sert benim bebeğimin canım acıyor bazen bazen de çok ağır oluyor değişiyor
samila Asli_10 34+0 oldum dün gece sancı yoksa sorun yok gibi bebek iyi oynuyor suyum gelmedi bide hava çok karlı kar olmasa giderdim muhtemelende bekliyceğim pazartesiyi