erdem_agah _Miniminimiz13 ben üç ayda eşimi yanima bile yaklaştirmamistim 🙈 ama bebisinizin dünyada alacağı nefes varmış. İnşallah desteğiniz varsa kolayca buyutursunuz arkadaş olurlar. Allah yardimciniz olsun
Deletedmom73711 _Miniminimiz13 Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.😂 İnşAllah bu bebişinide sağlıkla kucağına almak nasip olur, ikiz gibi büyürler.💖 Olan olmuş.🤭
ressamistanne erdem_agah nası yaklaştırmadın ya adam gün sayıyo doğuma az kaldı daha 40 çıkacak diyip dertleniyor birde 🤭🤭🤭😁
_Miniminimiz13 Gzm23 aslında süpriz de değil ama planlamıyorduk da korunuyorduk prezervatif kurbanıyım allahım 😩
gamzeozer16 _Miniminimiz13 anamm kız ne yaptın 😄😄😄 sezeryanlamı olmuştu dogumun 😄 ay allah kolaylık versin peş peşe bu olsa gerek 🤣 dikkat et bundan sonra da hemen kalma😄
Hatice_gzr2505 _Miniminimiz13 olumlu düşünmek lazım oda yeni olacak bebeğinin rızkı canım zor olur biraz iki çocuk arka arkaya ama oda bir nasip kısmetiyle doğar inşallah ama gördüğüm kadarıyla pek mutlu olmuşa benzemedin Yani erken diye sanırım
_Miniminimiz13 Hatice_gzr2505 kesinlikle 3-4 yaşına geldiğinde düşünüyorduk ama nasip gerçekten bana layık gördü rabbim çok şükür yiyecek ekmeği vardır elbet 💞
Gzm23 _Miniminimiz13 demek ki prezervatif de sorun vardı senln toparlanman tekrar hamilelik sürecine girmen açısından erken olmuş ama hayrlısı böyleymiş beraber büyürler artık🌸😇😇
Mylove _Miniminimiz13 dr sadece ona güvenmeyin dio hem çekil hem onu kullan dio yırtık falan olma ihtimali oluyormuş
Hilal-95 _Miniminimiz13 kız normal doğum yapıtm ben de daha adet olmadım beni keokutdu 4. Aydayım 😀 nyse allah yardımcın olsun inşallah rıskı vardır 🙏🏻 Hayırlı olsun bundan snra cook dıkkarlı ol 🙈🤣
Burcucukk Kardeş kardes büyürler olsun . İkiz gibi düşün:) benim ikiz mesela. Rabbim ne güzel melek göndermis. Biraz zor olur ama büyümeyen çocuk mu var Allah kolaylığını verir. Hayirli olsun.
gamzeozer16 _Miniminimiz13 o konuda sanslısın ozaman canım sezeryan olsa zor olabilirdi bu dünyada yiyecek ekmegi vardı demekki bebişinin allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Leselis Hayırlı olsun canım bende 6 aylık bebeğim varken hamile kaldım simdi 9 aylık bende 17 haftalığım 🥳