elif_4804 sedanur_bpr0 oy arefeye denk gelecek o zaman 😌 benim dün gece vardı sancılarım yavaştan yavaştan . Aynıyız sizinle
elif_4804 aysnrsvs hafta olarak sizden öndeyiz ama 30-31 haftalarda benim de bacaklarımda ağrı yanma oluyordu esnemeye çalıştıkça daha da ağrıyordu . Zor bir durum . Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
aysnrsvs elif_4804 evet sezeryan olacağı için Mayıs başı olucak 😉 inşallah gecer ama ilerleyen haftalar daha da agirlasiliyor ağrılar artıyor rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
elif_4804 Askeryareni aynı dertten muzdarip bir Elif bırakıyorum buraya 😇😂 Allah yardımcımız olsun inşallah
elif_4804 Asil28 Amiiinnnnn amin inşallah 🙏 Rabbim bir avazda kurtarsın , sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😇 Aynıyız sizinle de :) ben de sanki Nisan 26 da doğuracakmışım gibi geliyor 🤣🤣
elif_4804 Medine94 Ne guzel inşallah doğuma kadar hep rahat uyursunuz 😇 benim geceleri uykusuzluk artık canımı çok sıkıyor ya dönemiyorum da sağa sola
elif_4804 heleninannesi06 Aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyormuşuz demek ki :) benim de ciş sıkıntısı var 😄🤣 hayır yani sanki bir depo boşalacak gibi tuvalete giriyorum ama yarım bardak dolmuyor hesabı 🤣🤣🤣 çok açık sözlü oldu ama öyle yani napim 😄
elif_4804 Ruveyda21 Yalancı sancılar onlar normal . Takip edin belli bir aralığa düşüp tekrarlarsa eğer gerçek sancı o zaman doktora gidin
elif_4804 AysunUgur Ay yok maşallah deyin korkmayın aman 🤦♀️ Korku insanı felakete sürükler çünkü . Hayırlısı ile vaktinde gelsin inşallahhhhhhh
elif_4804 bbnngg Aynı problemler bizde de var 🥲 Hayırlısı ile alacağız inşallah kucağımıza miniklerimizi :) boy ve kilo nasıl ilerliyor
Akrsn Bizde 33+1 iz benimde gece bacak ağrılarım çok fazlaydı doktorum söyledim magnezyum werdi iki hftadır kullanıyorum işe yaradı gibi şimdi birz daha rahat uyuyabiliyorum. Sancılarım daha olmadı hiç ☺️
elif_4804 Akrsn Az kaldı az 😇 yaşayarak deneyimliyoruz işte herseyı 🙂 Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🙏