Seymaben NezihaB38 yok benim bebegin basi 2 hafta kadar buyuk haftasina gire normal dogum yapabilirsin ama kafasi sıkısabilir dedi karari sana birakiyorum dedi bende korktugum icin sezeryan planladik🤔 sanirim cati muayenesi yapmaz
Sekr5 Seymaben bende 36+3 haftaya gidicem muayeneye çatı muaynesi yapacak eğer normal doğum yapamazsin derse bana da o haftaya gün vericek sanırım
Seymaben Ulkermadn ay maşallah 😍insallah cok guzel geciririz kolayca atlatiriz kavusuruz bebislerimize❤️
Yigit_Aras9 Seymaben sağlıkla kavuşunnn inşlahh eltimi yanına al işine yarar senle bebeği sunumlık gibi çeker 😅😅😅
Seymaben Yigit_Aras9 kiz sus tovbe de dvajshsj cocugu altin tepside sunar millete zgansbshbs yada benim dogumuma abiyeyle falan gelir 😅😅
Seymaben Yigit_Aras9 aklima sey geldi esimin ailesiyle tanismaya gittigim gun boydan kirmizi tüylü bi elbise giymisti shshshshhdsggdvd yururken tuylerini dokuyodu
Yigit_Aras9 Seymaben ggşfşlfkdkd tanışma merasiminde böyleyse düğünlerde düşünemiyroum😅 gelink fln mı giyor 😯
Seymaben Yigit_Aras9 valla benim dugunumde dügün pastasi gibiydi ayol sgshsgshsg kat kat cicekli bocekli bi elbisesi vardi