Turkaninalli Melekk8 Benim de senin gibiydi ama içine mi doğuyor derler artık ne derlerse onu hissettim 🤰
Elifelbb Melekk8 benımde öyle çok duzensızdı ☺️ Hastaneye mide bulantısı diye gittim hamilesin dediler çok mutlu oldum böylesi daha iyi boşver ne kese derdı var ne kalp atışı direk ultrasonda göründü çok şükür 😂 adetim geç oluyor diye umursamamıştım oysa
Ynsbht Melekk8 benimde öyleydi canım adetim 17 gün gecikmişti normalde de 10-15 arası gecikebildiği için hiç aklıma bile gelmedi en son bi sabah inanılmaz bir mide bulantısı ile uyanınca test yaptım pozitif çıkınca hastaneye gittim ilk gittiğimde kalp atışına kadar duydum bence böylesi daha iyiydi hiç strese girmedim🥰
_yasemin_ Ovulasyon testleriyle ne zaman yumurtladığını tespit edeceksin canım yumurtlamayı gördüğün o günden sonraki 14.gün döllenme olduysa adet olmazsın yoksa adet olursun. Döngün değiştiği için adet bitiminden itibaren başla test yapmaya canım.
Melekk8 Turkaninalli ah ne güzel inşallah benim içime de doğar o güzel his te hamile olduğumu öğrenirim🥰
Sokraveannesi Benim de öyle….15 gün geciktim nasılsa düzensiz oluyorum deyip kendi kendime takıldım megersem hamileymişim
Melekk8 Ynsbht ay bekleyebilsem işte gerçekten en güzeli öylr geç öğrenmek daha iyi ilk gebeliğim bol gebelikti çok erken öğrenmiştim ve çok stres oldum
Tuana_ Melekk8 canım benim de değişiyordu 2 hafta boyunca kassık ağrısı yaptım acile gittim gebelik şüphen varsa bakmam dedi hemen test aldım yaptım ve pozitif çıktı bekleme test alda yap