Kkaplan 39+3 olduk hiç bir belirti yok doğuma dair hatta fıldır fıldır vuruyo hep siz ne durumdasınız😔
essrasr Kkaplan 38+1bende de ufacık bir hareketlenme yk göğüs ucumu uyarıyorm, hurma yiyorum merdiven çıkıyorm ama ufacık kasılma bile yk nst de birşey çkmıyor😩
Merve5561 Kkaplan 39+0im çok hareketli 2 cm açılma var ama kanala inmemiş ne zaman doğacak bilmiyorum sıcaklar bunalttı bekliyoruz hiç sanci yok
Kkaplan essrasr ya bende hurma yiyip yürüyorum ama göğüs ucunu uyaramıyorum doğsun istiyorum ama korkudan var dokunamıyorum o yüzden 😁😁
Kkaplan Merve5561 ya benimde 2cm açıklığım var evde bazen kasılıyo hastaneye gidiyoruz hepsi geçiyo oyun oynuyo sanki bizle😔😔
Ozgesah355 39+4 açılmam sancım yok bebişim çok hareketli 40+4 e kadar bekleyebilirim dedi doktorum hurma yiyorum egzersiz yapıyorum ama yok 🤷♀️
Kkaplan Ozgesah355 ya bizde bekliyoruz bakalım çok uygunsun normal doğuma dedi 2cm açıklığım var ama bebiş gelcek gibi değil neler yapıyorum yok dişli çıkcak bu gidişle😁😁
Ozgesah355 Kkaplan bana da öyle dedi. Hatta 2 doktora gidiyorum birisinde doğum yapıcam devlette olan bana sen buraya gel doğuma numaramı vereyim beni çağır ben doğurtturayım seni boşver özeli dedi 🤣 doktor çok umutlu benden ben değilim henüz 🤣
Zulal09 Maşallah kızlar günleriniz gelmiş olmuş Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 biz 29 haftalığız bende rüyalarımda doğurduğumu görüyorum göbeğim gitmiş hafiflemişim falan 😅 Allahım günü gününe hayırlı doğumlar nasip etsin 🙋🏼♀️
Kkaplan Zulal09 30dan sonrası daha çabuk geçiyo sağlıkla vaktinde gelsin hepimizin bebekleri inşallah 🙏🙏😍😍😍
Kkaplan Merve5561 İnanın saymıyorum aklıma geldikçe kalkıp yapıyorum yorulana kadar zaten bi defada çok yapamıyorum o yüzden ara ara yapıyorum gün içinde
Kkaplan Ozgesah355 ya bizim Burdaki devlet iyi değil doktorları falan o yüzden ben gidemiyorum devlete zaten 1 doktorla başladım onla bitti çok şükür pazartesi kontrolümüz var sabah 8de son kontrol olur inşallah hepimize hayırlı doğumlar olsun 😍😍😍