Ebesak 38+5 totem postudur doğurmak istiyorum artık dayanamıyorum moralim yerlerde😔 Dedim bari totem postu açayım belki tutar🥲
Aysun1981 Ebesak bende 38+5 ve çatlamak üzereyim 🥺 nişan yok.. gerile gerile bi hal oldum. Dün kontrol vardı, herşey yolunda beklicez dedi doktor da nasıl beklicem 😤😤
Ebesak Aycan051415 bacım nasıl dayanıyorsunuz ya günler haftalar gibi geçiyor 9 ay geçti 37den beri geçmiyor😭
Aycan051415 Ebesak gerçi benim ilk hamileligimde 42de olmustu😅🤣🤣 ama onda cooook rahattım hi hamile değilim gibiydi
Ebesak Aycan051415 hay maşallah böyle olsam bende sabredebilrdim heralde şuan karnım patlayacak gibi çocum bi çıksaydı iyiydi🥲
Aycan051415 Ebesak valla o zaman coook rahattım ama bide şimdi goorr çok fenaa bi tarafım git özele ol sezeryan diyo ama kıyamıyorum kendime ilki normal bi sorun yok bide çabuk kalkmam lazım 1 çocuk daha olunca aah ah Rabbım yardımcımız olsun doguralim yaa
Ebesak Aysun1981 aynı ben gerçekten dua ediyorum sürekli rabbim diyorum dayanma gücü ver nolur 10 dk geçiyor ben bi doğursaydım perileri geliyor🥲