Bbkbb Kizlar bugun bianda sol kasigimda batma oldu sol bacagimin uzerine basip yuruyemiyorum boyle bisey yasayan oldu mu 😔😔
Ceyfer Bbkbb bende oyleyim canim konu actim 1 kisi yazdi dayanamadim hastaneye gittim sknto yok dedi magnezyum ic dedi kac haftaliksin. Benimki bacagima vurmadi ama sol kasigim surekli batti geceden beri belime vuruyodu
Bbkbb Ceyfer yatarken otururken sorun olmuyor ama yurumeye calisirken uzerine basamiyorum ya bende birkac gundur magnezyum iciyorum
Bbkbb CananKbraKadayifi 32+3 canim benim cocuk zaten basi yukarida degildi 1 hafta once gittigimde ama dogum pozisyonu o mu tam olarak bilmiyorum
Ceyfer Bbkbb artik dogum yaklastikcada olur canim bebek hareketliyse korkma derim ama icim rahat olsun dersen bi doktora gorun istersen
Bbkbb Ceyfer doktoruma da cok uzagim suan anneme geldim esimde yok kimseye de panik yaptirmak istemedim 😫 bakalim dinleniyorum insallah gecer
Ceyfer Bbkbb canim telas yapma normaldir artik son zamanlarin rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin 🙏🏻