Edaaulutas Merhaba sevgili anneler, İki gündür icimde kötü bir his var 18 haftalik hamileyim henüz bebegin tekmesini hissetmedim önceden cok agriyan goguslerim agrimiyor sizce bir sorun olabilir mi ? Yoksa ben cok mu kuruntu yapiyorum kendi icimde 🥺
Moonlightttt Edaaulutas ben 18 den sonra hissettim doktor bebek sağlığı hakkında iyi haberler verdiği sürece bu durum normal 🤗🌼 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sekr5 Edaaulutas canım gayet normal ilk gebeliginse geç oluyor biraz bende aynı 20 haftamda anca hissettim ondan önce tık yoktu kontrolde kalp atışını dinle için rahatlasin
Edaaulutas nurky0 saglik ocaginin cihazlarina da güvenli degil diyorlar korkuyorum ya duyamazsam diye
Ekilemradahuc Edaaulutas endişelenmene gerek yok zaten belirtiler birden kesiliyo bi zaman sonra tekrar başlıyo sonra yine kesiliyo falan öyle gidiyo ben 19 haftalık hamileyim hiçbir belirtim yok sadece bebeğimin hareketini hissediyorum herkesin yapısı bir değil zayıf olan insanlar daha çabuk kilolu olanlar daha geç hareketini hissedermiş ben çok zayıfım
Melek-41 Edaaulutas aynı sizin gibiydim hissetmedim belirtilerim geçti aşırı göğüs ağrısı vardı iki gündür geçti dayanamayıp gittim bugün hastaneye çok iyimis herseyi harekliymis biz hisedemiyiruz
Edaaulutas Melek-41 ay bende erkene aldirsam mi kontrolumu diye dusunuyordum icime su serptiniz tesekkur ederim😊
mirage333 Edaaulutas benim 20 haftalık oldu hala hiç hissetmedim. Doktor 22 ye kadar hic hissetmemek normal dedi.
-Esssrrraaa Edaaulutas bende 18 haftalığım henuz hissetmedim.Doktora sordum.Ilk gebeliklerde karin kasları ve rahim sıkı olduğundan geç hissediliyormus.Zaten ilk kareketleri titreşim gibi baloncuk patlama gibi hissedeceksin dedi.Cogu kadin bunu bagirsak hareketleriyle karistiriyormus.Anlamli hareket icin birkac hafta daha bekle dedi.
Nur1098 Edaaulutas ilk gebelikte geç hissediliyor bende hissetmedim 24 25 haftalara kadar çok takılma daha erken