Eveet kızlar pazar günü normal bir adet sancısı gibi sancıyla gidip yatışım yapılmıştı doğum sancılarım bitmedi nedeni bilinmedi nst 100 lere çıktı fakat açılmam hiç olmadı salı gününe kadar bekledik yediğim serumların haddi hesabı yoktu tabi ama bebeği durduramadık ilaçlarlardan artık bebek eşinden ayrılmaya başlamış dedi doktorum ve sezeryanla doğuma karar verdik 34 haftada salı günü saat 11.45 de bebeğim dünyaya geldi kilosu gayet iyiydi ama ciğerlerinden dolayı yoğun bakıma alındı bana verilmedi ve ameliyat sırasında karnımda miyom görüldü yumurtalıklarım yapışmış onlarında ameliyatı yapıldı benim sezeryandan çıkmam bir buçuk saati bulmuş tabi zor bir haftadan geçtim ameliyatlar birleşince ağrılarım dinmek bilmedi neyse taburcu olurken zar zor ayakta durarak bebeğimi görmeye gittim sadece camın arkasından bakabildim çektiğim acıdan daha büyük bir acıydı şuan entübede ne zaman çıkacağı belli değil rabbim kimseyi evladından ayırmasın bizim için de duanızı eksik etmeyin bir an önce kucağıma gelsin yavrum gözümdeki yaşlar dinsin tüm evlatlar annelerine kavuşsun😓