edis22 Askiletotomsu valla bana %99 kiz demisti 16 haftada ama sonra 20 haftada %100 erkek dedi ve detayli ultrasondada erkek diyince emin oldum. Bence detayliyi bekleyin. Bende detayliya kadar alisveris yapmadim emin olayim diye
Askiletotomsu edis22 alışveriş yapmanın bı acelesi yok bence zaten. 30 dan önce yapılması çok lüzumsuz gibime geliyor sonuçta bebek kaybida olabilir. Ben cinsiyet partisi için sordum 🌸
Fatmapekesen edis22 ben okudukca şok ya % 99 diyip böyle çıkması banada % 80 kız dendi bakalim detaylı bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah insan inanamıyor 😊🙈
Kadder2121 edis22 banada öyle dediler 17 hafta da yüzde 90 kız dedi ama çok bakmadı cevletti yanılma olur mu sizce detaylıyi bekliyorum 21 hafta girmeyi düşünüyorum
Tazeanne0134 Askiletotomsu ilk gebeliğim de 16+6 da %80 kız demişti dr detaylı ultrasonda öğrendik erkek olduğunu şimdi 30+0 haftalık hamileyim kız diyorlar ama daha görmedik
Karsrsz 14 buçuk hastalıkken %80 erkek dedi doktor 16 haftalikken %100 kesin kız dedi 🤷🏼♀️ Ayrıntılıyı bekliyorum ama değişeceğini sanmıyorum bacak arasını gösterdi cunku
Askiletotomsu Karsrsz bnde gordum aslında bacak arasını ☺️ yine de pimpirikleniyorum kimseye söylemiyorum Kesin olmayabilir diye
Ebrumelek16 Askiletotomsu valla bana ilk çocuğumda 5.ayımda kız %90 5.5 da ayrıntılı da erkek olduğunu öğrendim şok olmuştum düşünün 5 aylıkken bile yanlış söyledi doktor 🙄 şimdikini daha öğrenmedim
Kadder2121 Ebrumelek16 merhaba ne zmn oldu bu banada yüzde 90 kız dedildd 17 haftamda yanılma olur mu acaba
Karsrsz Askiletotomsu bence de söylemeyin ben söyledim cok pişman oldum cunku ben ve çevrem hep erkek hissediyorduk doktor da ciddi bir oran söyledi ve bu güne kadar oranında yanılmamış bir doktor bende yanilacagini hic aklıma gelmemisti. Kız olduğunu öğrenince tabiki cok şaşırdım ve ister istemez afalladım etrafımdaki herkes bebegi kız diye istemediğimi düşündü ve söylendiler. Pskolojik siddet tamamen
Sabriye_khr Askiletotomsu benim başıma gelen kimseye gelmemiştir sanırım 🙂 5 doktora gittim %100 erkek diyip her defasında pipisini gösterdiler ama 7 ayda cinsiyet değişti ve kızım olacak 😍🥰
Dudu1988 Sabriye_khr nasıl ya pipi cikinti gordnx ama kiz çıktı babada 16 haftada erkek dedi saniyelik açtı bacağı irds doluluk gormekle gorememek qrasinda kaldım eminde diilm detaylı bekleyeyim ya ne olur ne olmaz
Esrabozkurtt Askiletotomsu benim tam 12.haftada doktorum %80 erkek dedi ve hiç değişmedi cinsiyeti ☺️
Askiletotomsu Fatmapekesen iki hafta nasıl gececekse şimdi İki haftma var detayliya 19.haftada gitcem
edis22 Fatmapekesen aynen valla ben 2 gun soktan cikamamistim. Ama yasandi yani🤷🏻♀️🤭. 20 haftada dedigi dogru cikti dun detaylidada erkek cikti. Detayli artik kesin sonuc. Hepsi saglikla gelsinler 🤲🏻
Kadder2121 Fatmapekesen merhaba banada yüzde 90 kız dedi 17 haftaligim sizce yanılma olur mu pek bakmadı devletti iki dakka baktı sadece
Sabriye_khr Fatmapekesen bizde şok olduk bu arada ben atlamadım bile henüz 1 oğlum Buda bi anda kız olunca çok sevindim ama travma oldu 😂😂
tevhidebrt Fatmapekesen ben başından beri erkek hissediyordum rüyalarımda bile hep erkek çocuğunu seviyordum