Buse103455 15 Nisan cuma günü 38. Haftamizda inşallah sezeryanla kızımızı kucagimiza alacağız ya sizin gününüz belli mi kaç haftaliksiniz
gulfemsvnc Buse103455 38+3’e randevum vardı fakat bugün oğluşumuzun bekleyemeyeceği anlaşıldı 37+6’ya çekildi günümüz🥺 Şaka gibi son 5 gün🥲🥲🥲
BesteKc Buse103455 kız ben haftaya doğurcam hala çarşamba mı perşembe mi belli değil nasıl böyle önden tarih verdiler hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
Buse103455 BesteKc ben Balıkesir de oturuyorum orda devlet Hastanesi’ne gidiyorum 1 ay önceden duruma göre gün veriyorlar eğer öncekiler sezeryansa tabiki
Buse103455 ElifT816 benim normalde 12 temmuz ama benim eşim uzman çavuş geç döllenme olmuş 40 günlükken kalp atışı duyulması gerekirken duyulmadı 1 2 hafta sonra gel dedi gittim öyle duyuldu doktor 23 temmuzdan hesaplıyor
ElifT816 Buse103455 başta doktor bana da 2 hafta geç geliyor. Geç döllenme dedi. Gerçek sat tarihim 29 temmuz. Son haftalarda o aradaki 2 haftayı kapattı. Doktor da şaşırdı. Ne zamana tarih verir diye heyecanla bekliyorum. Size de sağlıklı doğumlar dilerim ❤️
Buse103455 ElifT816 benimki de normalde diğer doktorlara göre gününde gidiyor kendi doktoruma göre arasında gidiyor bende anlamadım teşekkür ederim Allah razı olsun sizede sağlıklı doğumlar dilerim ☺️