serpilctn Ben emzik takan bebekleri çok seviyorum nedense gözüme daha bi tatlı geliyorlar 😀😀bide emzik ağzına verince susuyorlar ya daha iyi oluyor ama bazı bebekler tutmuyor nasıl alistirabiliriz
Karanfill serpilctn genelde Philips avent ve bibs tercih ediliyor anne göğsüne daha çok benzediği için bebeklerin tutma olasılığı daha yüksek
Belacivciv serpilctn Anne sütü damlatıp verin tutması için. Ama benim kızım hiçbir şekilde tutmuyor mesela hiç belli olmuyor😅
219Eyll serpilctn doğar doğmaz hastanede vermeye çalıştım kabul etmedi .3 aylık oldu sürekli deniyorum ama asla kabul etmiyo .7 tane emzik aldım hiçbirini kabul etmedi .
Annenaz serpilctn hiçbir şekilde tutmuyor avent denedim air olanı ve arkadan parmak sokulanı. (Adını unuttum) damaklı denedim. Tutmuyor
Belacivciv serpilctn 1 aydan önce önerilmiyor ama o şekilde verenler var, tutuyor çoğu bebek ama meme reddi olmasın dikkat edin
elif_4804 serpilctn Doğar doğmaz verirseniz tutar ilk birkaç gün ama benim şahsi fikrim vermemenizden yana . Ben iki çocuğuma vermedim gelişimleri baya iyi ilerledi . Bu üçüncü gebeliğim bunda da vermeyeceğim nasip olursa. Ama tabi ki siz bilirsiniz :)
serpilctn elif_4804 Bn ona inanmıyorum ya gelisimini etkiliyor başka başka şeyler söyleyenler var ama bnce saçma emzik çok eskiden beri var olan bisi çok rahat bnce emzik tutan bebekler rahat oluyor
Thehra serpilctn slicon emzik götürmüyorsa latex ver. Benim bebeğim slicon emzik hiç götürmedi. 40gün sonra aklıma geldi latex emzik verdim bu zamana kadar latex emzik kullanıyo