Salha4 Suleehamdi evet zaten onlarda 14 kuralına göre hesaplıyor bir de folik asit iç ilişkiden sonra ayağını havaya kaldır hemn kalkma stres yapmamaya çalış nasip işi inşalalh rabbim nasip eder 🙏🏻 Sağlıklı bir evlat
Suleehamdi Salha4 doktor kontrolünde sabah Bi tane aç karna içiyorum folikasit. Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin canım. Stres yapmamaya çalışıyorum
FatmaNur_27 Suleehamdi canım ben regl biter bitmez hamile kalmışım senin için Zorluk olmuyorsa gün aşırı da girebilirsin belli olmaz
Anne011 Yumurlama günlerini gösteren uygulama kullanıyorsan adet bitimi 2 güne bir gün aşırı yumurtlama olacağı günler, hamile kalma şansının yüksek olduğu gün 2 ya da 3 gün her gün olacak şekilde deneyebilirsin
Ece2834 Suleehamdi iliş giye girdiğin zaman da hemen kak ma beline yüksek yastık koy ayak larını havva kaldır kak ma 1 saat ben öyle yaptım Allah ’ın izniyle hamile kaldım 😊😊
Elanull Ece2834 canım ben iliskiye girdigimde birebir senin dediğin gibi yapiyorum fakat sabah 6 gibi lavaboya gittiğimde hemen idrarimla birlikte beyaz bisey dokuluyo acaba o spermmi sanki hep içinden dokuluyo gibi hissediyorum
Nesraa_ Suleehamdi reglin bittikten 14. Gün de yaparsan şansın çok yüksek ben öyle yaptım ve hamile kaldim 🙏 hatta garanti olsun diye hem sabah hem aksam yapmıştım 😂
Suleehamdi Nesraa_ hahaha garanti işi iyiymiş hem sabah hem aksam 🤣 maşallah Allah bağışlasın inşallah bize de dua eder misiniz lütfen 🙏 bugun değerlendircem
eftelya_ser Suleehamdi benim reglim düzenli ovulasyon testinde 11. Gün yumurtlamam oldu 3 gün üst üste denedik senin yumurtlama zamanını bilemeyiz bence test al ve kullan. Takvime göre yapsaydım belki hamile kalamazdım testi aldığım ay hanile kaldım. Ama elinde test yoksa 2 günde 1 ilişki de iş görür😂
Suleehamdi eftelya_ser anladım canım bende olmazsa alayım ovulasyon testi deneyeyim. Benim de düzenli ama işte yumurtlama dönemine göre yapmıştık olmadı nasip. Bizde bir dolu bir boş yapmıştık. Adet zamanına kadar değerlendirdiniz mi acaba
Suleehamdi 5414ikra yumurtlama dönemi bittikten sonra adet zamanına kadar ne kadar sıklıkla ilişkiye girdiniz
Suleehamdi Sinem-Akman bende geçen ay yumurtlama gününe göre değerlendirdim ama olmadı nasip siz ovulasyon testi ile mi çatlama gününü bildiniz
Morkelebek26 Suleehamdi adımı değiştirdim evet canım ovulasyon testi kullandım bi yumurtlama görmden önceki akşam bi yumurtlama gördüğüm akşam birde 1 gün ara verdim çatlama gördüğüm akşamı değerlendirdim nasip baklm 😊