Asil_hatun Bugün benim adet günüm hastaneye gittim ve beta hcg verdim şimdi çıktı 221 çıktı sizde normalmi düşükmj bu konuda ne düşünüyorsunuz sizin adet gününde yada sonrasında verdiginz değerler ne kadardı
Moco_44 Asil_hatun benimde adet günümde 87 çıkmıştı. İlki önemli değil mühim olan 2 günde 2 kat artması
Busra98_ Asil_hatun reglime 2 gün vardı 157 cıkmıstı benim 🍀 Birde reglimden 2 gün sonra ölctürdüm 745 çıktı diyerek artıp gitti şükür😇
Zeyzeyp Asil_hatun Adet günümden 5 gün sonra verdim ilk 82 ile öğrendim çok küçüktü dhaa çünkü iki gün arayla verdim 287.9 güzel sağlıklı gebelik olduğunu söylediler Yani önemli olan iki gün arayla iki kat artması gerekiyormuş Yani sizinde dhaa cok küçük
Neseeli Asil_hatun ben 7 ile öğrenmiştim ☺️kaç çıktığı önemli değil canım önemli olan iki günde bir 2 kat artması..
A_yca Asil_hatun herkeste farklı değerler çıkıyor canım. Bende 3 buçuk haftalıkken 117 ile öğrendim iki gün sonra 260 olmuştu. Şimdi 6+2 yiz şükür 🥰🤲🏻🐣🧿🧿
Zeyzeyp Rmysa0308 82 den işte iki gün sonra gel birdaha alalım kanı bakalım iki katı artarsa sağlıklı gebeliktir dediler öylede oldu işte cnm iki gün sonra gittiğimde 82 den 287 degerle iki katı artış olmuştu