mervemacin Merhaba. Bugün doktorum vajina, makat ve bajina iç kısmının komple bunlarla kaplı olduğunu ve anestezi ile parça alıp patolojiye göndereceğini söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok korkuyorum
northandmother mervemacin aynı olay hamile kalmadan 1 ay önce başıma geldi doktora gittim parça alındı smear testi yapıldı çok şükür bişi çıkmadı yakilamayacak kadar büyümüşlerdi bir krem verildi ufacık tüp gibi minik minik tek kullanımlık 2 tane kullandım hemen gitti
mervemacin mervemacin benden de smear testi alındı sonuç bekliyorum. Çok fazlalar benim de türedikçe türüyorlar. Kremin ismini verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
northandmother mervemacin aldara ismi arkadaşlar 20 tüp şeklinde küçük küçük tüpte krem var çok çok faydalı
Gzaemlzieha mervemacin bende yaşadım onu hamıleyım bırde bendede yakılması gerekıyordu anestezi verılemedı hamıle olduğum ıcın O bölge uyuşturuldu ve yakıldı ama baya zor gecen bırsey ben zor dayandım dıyebılrıım Benden de örnek alındı ama temız çıktı
Gzaemlzieha mervemacin evet ben dışarıda görünce gıtmeye karar verdım ne olduğunu da anlamamıstım gebelikle alakalı bısey falan sanmıştım ama sıgılmıs 10 belkıde daha fazla vardı benım gormedıgım ıc kısımdada varmıs yanı
Gzaemlzieha mervemacin Çok vakıt kaybetmeden gıdın bence doktora çoğalıyor çünkü dokundukça falan benım bır ıkı tane de büyük olduğunu söylediler dıkıs falan atıldı bıraz zorlandım yanı En kötüsü bu bı virüstür ve sende hep var takıpte olacaksın bundan sonda dedıler suanlık bısey yok şükür ama bununla uğraşcaz galıba sureklı 😩
mervemacin Gzaemlzieha tedavi ne şekilde yapıldı peki gebelikten sonra mı yapıldı ? Gebelikte mi ? İç kısımlardakileri nasıl temizliyorlar
Gzaemlzieha mervemacin hamıleyken yapıldı suan hala hamıleyım zaten 3 ay falan oldu yapılalı o bölgeyi ıgnelerle uyusturtular 7 8 kez ıgne yapıldı ve yakıldı
susamsmom mervemacin Geçmiş olsun canım. Ben yaşadım 5 ay uğraştım bununla. İç, dış her yerde vardı çok fazlaydı. Smear testi ve kesinlikle HPV testi yaptırman lazım. Sana tavsiyem doktorunu çok iyi seçmen lazım. Ben cildiye ve kadın doğum gezdim kaç tane.