SutlacimiYedimmiBen burcaktufenk seffaf ovulasyon akintisina benzer bi akinti 5 gun oncesinden basladi
RedFlower burcaktufenk ilk doğumda doğumdan iki gün önce belden aşağı vuran ağrılarım oldu. Sonra nişan geldi nişanın geldiği gece doğum yaptım sancılarım arttı. Bunda ise belirti yok bekliyorum
fermaneva01 burcaktufenk oğlumda mukus tıkacı denilen şeyin düştüğüne şahit oldum 😂 kızımda da bir yerde okudum ishal olmak doğum belirtisi diye sonra baktım doğumdan 5 gün önce ishal olmuştum doğruydu 😂
BesteKc Fasulyeninannesi1 fasulyecim biz senle çok hevesliyiz doğurmaya da bi biz kendi kendimize doğuramicaz gibi geliyo jsjdjdjdjdjd her doğum postunda buluşuyoruz ancjdjdj ayrıca bende de var bu ama hep vardı akıntım 9 aydır, son 2-3 gündür de arttı sanki ya SutlacimiYedimmiBen aşağıya baskı artmış mıydı?
burcaktufenk SutlacimiYedimmiBen benimde az birşey geliyor da o yüzden sordum 2 gündür kuyruk sokumunda ve sol bacağımda çok ağrı var
Fasulyeninannesi1 BesteKc bende hic seffaf akinti olmamisti 3 4 gundur basladi xjdjdj valla beni sali sezaryene alcaklar oncesinde dogurmazsam xjsndjd gerci pek belirtim yok gobegim tam dusmedi ama doktor kanala girmis dedi saliya kadar sürprizsiz gecsin baska bir sey istemiyorum 😁😁😁
BesteKc Fasulyeninannesi1 ya benim daha göbeğim düşmedi, kanala da girmedi, rahim ağzım hala 37 mm hiçbir açılma yok, sadece aşırı derecede baskı var böyle kafasını sokmaya çalışıyo bence ama kocakafa olduğu için sokamıyo gariban yavrum ahajfkdkfk
gzdesra BesteKc benimki de kanala girmiş ama kafasını tam yerleştirememiş. Allahım yerleşse de gelse artık 😀