Hirakus25 Mrb kızlar 37 haftalık olduk çok şükür doğumuma 10 gün var bikini bölgesi için hangi marka traş bıçağını önerirsiniz doğru dürüst temizleyecek rezil olmak istemiyorum 🙈
Elenafra Hirakus25 venüsün mor traş bıçağı kullanıyorum , çok uzun süredir aynı ağız hala çok iyi alıyor öneririm
kuzucugunannesiii Venüs mor traş bıçağı . 3 tane de üç veriyorlar. Ben çok memnunum hep onu kullandım hamilelik süresince epilasyon gidemediğim için. Ve inceltiyor geç çıkıyor
Hirakus25 kuzucugunannesiii bu dediğiniz hangisi acaba çok fazla çeşiti var geçenlerde almaya kalktım hepsi birbirinin benzeri venüs de çok çeşit var
Papiiii moom222 aynen bunu sorucakdim birtanesi 3 bicakli siz atsiginiz 5 bicakli hangisi morun 5 bicakli olanimi 3 bicakli olanimi
moom222 Papiiii venus comforr glide breeeze 4 lu yedek başlık yazıyor cnm 144 lira yazıyor ama alan herkes memnun bu arada yorumlara baktım 4 lu bu seti kadın iki sene kullanmış sampuani da başlığın kendi içindyemiş
moom222 Papiiii Venüs swirl tras majinasi ye yedek başlık 5 bıçaklisi da 180 lira cnm benm attığım ilk linkteki üç bicakli