Vildanbahar61 Elaela16 İlk gebeliğimde Prima premium care kullandım ama bu yaşam şartlarında ikinci çocuğum için ya Molfix ya da sleepy kullanacağım 😁
esratmbs Sumiire ben bir kere bulamamistim evy baby almistim asiri dandik gelmisti bana ve parcalanma olmustu bebek çışıni yaptiktan sonra kullanamadim o bezi canim
Sumiire esratmbs yaa sleepy falan kotu yorum var bundaa pek yoktu umutlanmıltım uygun kaliteli bez buldum diye 🥲
Lnur Baby turco alacak iken bir tanıdığımın aşırı tavsiyesiyle ve detaylı incelemeler sonrasında goon marka aldım instagramda muhendisinoglu sayfası var içeriği temiz ürünler paylaşmakta isterseniz ordan da bakabilirsiniz
esratmbs Sumiire valla canim al bir kere dene stok yapma hosuna giderse kullanirsin baby turco suan daha avamtajli gibi
csmaknc Elaela16 molfix alacağım aslında Ağustos doğumum her ay almayı planlıyordum fakat arkadaşlarım pişik yaparsa değiştirmen gerek markayı dedi tecrübeli anneler daha iyi bilir
Mysaa Elaela16 ilk 5 ay prima kullanmıstım sonra sleepye gecmiştim ilk cocugumda. Ama denemek lazım canım stok yapma suanda sleepy babyturco arasındayım 2 side aynı kalite bunları kullanmayı düşünüyorum. Prima suan el yakıyor kararsızım
Sumiire esratmbs Prima aldım bir kaç paket sonrası için düşünüyodum turcoyu kullanan cok begenen var vefebmeyende dediğiniz gibi denemek lazım
mtl3005 Elaela16 İlk çocuğumda prima kullandım sonra sleepy e geçtim hep onu kullandım 3 yaşında bıraktı bezi gayet memnundum.İkincide baby turco yu denemek istiyorum memnun kalmazsam sleepy alırım yine belki kararsızım bende 😕ama ilk başta çok stok yapmamak gerek hakkaten çünkü marka değişikliği yapabiliyosun pişik vs olduğu zaman