Deletedmom_110 Merhaba güzel anneler🌸 İlk gebeliğim ve 22. hftadayiz bugün elimi karnıma koyduğumda karnımın alt tarafına doğru 2 tane böyle minik top gibi bişey geldi elime acaba bebeğimin ayakları olabilir mi diye düşündüm sizce de olabilir mi?
Elanurgvn61 Deletedmom_110 ben 33 haftaligim hiç hissedemiyorum neresi neresi diye 😂 Böyle bazen bir yerim çok sertleşiyor top gibi büyük çaplı bir yer sanirim poposu😂🥴
Pembekurdele Deletedmom_110 evet ben 18. Haftadan beri hissediyorum şuan 22. Haftadayiz elimle karnima basinca bile tepki veriyor vuruyor erken degil yani bebeginizdir 🌸 detayli ultrasonda doktor cihazla basitirken bile pit pit ittiriyodu icerden zayifsaniz yag oraniniz azsa karinda bu haftalarda bu sekilde net olabiliyor
Sinoooom Elanurgvn61 kızz bende 32+3 bebeğime dokunduğum da hissediyorum neresi neresi diye 😂 30’den beri hissediyorum ama net şekilde 😂
Elanurgvn61 Sinoooom nasıl anlıyorsun yaa neresi olduğunu 😂😂 karnım semsert hiç anlaşılcak gibi değil ki😂
Sinoooom Elanurgvn61 oğlum 27 haftamdan itibaren karnımın önünde hep asla gitmiyor ama artık 30’lara geldiğim de dışarıdan dahi görenler şaşırıyor bildiğin basketbol topu gibiyiz ama 😂 bilmiyorum aşırı haraketli ondan mı hissediyorum yada zayıflıktan mı dokunduğum da kafasını ayaklarını hissediyorum hatta annem çok kızıyor bebeğe zarar vereceksin dürtüp durma diye 😂
Elanurgvn61 Sinoooom top gibi benimde oluyor eşim de görüyor dışarıdan ama poposu sanırım öyle ayak falan hiç belli değil bende xok isterdim 🤩🤩🤩🤩
Sinoooom Elanurgvn61 bebeğim makat duruyor hatta bazen böyle çapraz şekilde sertlik oluyor 😂 doktoruma soracağım bende kafama çok takılıyor 😂
Elanurgvn61 Eliff7111 evet canım yaa 😂 Her gittiğimde kafası qsagida oluyor bende genelde poposunu kesin diyorum 😂