Melek2424 cemreee__ evet canım şimdi de korkuyorum kan vermeye biraz daha beklicem bakalım işallah güzel haberlerle dönerim size 🥺🥺
cemreee__ Melek2424 içinizi serin tutun bende geçen ay geçirdim kimyasal bu ay pek umutlu değilim ama pek değerlendiremedik ama sizin adınıza çok sevindim bana da umut oldu bidaha olur mu diye korkuyordum çünkü ❤️
Melek2424 cemreee__ Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederim 🙏 işallah sende hepimiz gibi hayırlı haberlerini alırız 🌷🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌷🌹🌷
Melek2424 cemreee__ 🙏🌹🙏🌹🌷🙏🌹🙏🌷🙏ben nasıl ümidimi kestim Allah mübarek günde güzel günleri yolladı yine seninde olucak işallah cano
cemreee__ Melek2424 inşallah canım ya olursa bu ay mucize olur ama olmazsada inşallah önümüzdeki ay nasipse
Emirela0206 Melek2424 kimyasal gebelik geçiriyorsunuz ama bence üzülmeyin ben Aralık ayında geçirdim Ocak ayında hamile kaldım daha kolay ve sağlıklı bir gebelik oluyormuş şuan 13 haftalığım😌
Melek2424 Emirela0206 kimyasal martta geçirdim 4gün sonra gittim doktora allttan muane etti kan verdim cok şükür sorun yok bu ay artık bahtımıza dedik
Gorkim Melek2424 11 gün sonra tekrardan mı test yaptınız eğee öle ise bhcg kanınızda hala olduğu için pozitifte çıkmış olabilir o yüzden acele etmeyin
Melek2424 Gorkim beta yok canım gittim kan verdim martta geçirdim Alttanda muane etti sonuç negatif ti
Nur22Elif Melek2424 ben de sabah kaseti tekrarladım. Negatif çıktı. Diğeri acaba kuruma çizgisi mi diye su döktüm daha bi pembe oldu belirginleşti (burda gördüm çizgi silinirse negatifmiş) erken gebelik testim de yok. 18i gelmek bilmez şimdi. 🤧
Melek2424 Nur22Elif ooo gün hiç gelmiyor gibi ya ben erken gebelik testi Trentyol dan aldım 5tanesini 43 aldım sende ver cok geçte gelmiyor da
Melek2424 Mom545441 onu bende anlamadım zaten açtım acaba ondanmı 🙈🙈🙈açlığa dayanamıyorum doymuyorumda 😅😅😅